2009. január 30., péntek

Ma este olasz vacsora lesz László Boldizsárnál


A menü végén Vujity Tvrtko gitározott!
Hal a tortán: László Boldizsár olasz vacsorával készült!

A Hal a tortán pénteki adásában a Cotton Club Singers egykori énekese, László Boldizsár vett kötényt magára a konyhában. A nap igazi, olaszos hangulatban telt már a bevásárlástól kezdve.

A menü végén Vujity Tvrtko gitárt ragadott és természetesen az is kiderült, ki lett a hét legjobbja. László Boldizsárnak nem kellett sokat gondolkoznia, milyen vacsorát készítsen vendégeinek.

A Boldi és a Keresztapák frontembere egyértelműen az olasz ételekre szavazott.

- "Rengeteg alkalommal jártam Itáliában, egy rokoni szál is az országhoz köt, így szinte egyértelmű volt, hogy olasz fogásokat készítek." - vallotta be László Boldizsár.

- "Egy séf barátom segített már a bevásárlásnál is, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön a vacsora és a konyhában sem hagyott magamra. Ritkán szoktam főzni, leginkább akkor, ha egyedül maradok a gyermekemmel." - mesélte az énekes.

Vujity Tvrtko megcsillogtatta gitártudását

A zene kapja a főszerepet az ételek mellett, Boldi már az ajtóban egy dallal fogadja a társaságot és a vacsora közben is újabb produkcióra kerül sor, amikor Vujity Tvrtko megcsillogtatja gitártudását.

- "A zene fontos szerepet kapott. Az is ezen az estén derült ki, hogy ki lesz az utódom a Cotton Club Singersben. Csak annyit árulhatok el, hogy egy szegedi énekesről van szó." - titokzatoskodott László Boldizsár.


Forrás: bulvar.ma.hu


2009. január 29., csütörtök

A sztriptíz világbajnok férjével együtt készítette el az erotikus menüt


A sztriptíz világbajnok férjével együtt főzött!
Hal a tortán: Pirner Alma erotikus menüvel készült!

Csütörtök este a Hal a tortán adásában eddig nem látott, erotikus menüt készített Pirner Alma. A sztriptíz világbajnok férjével közösen próbált kifőzni finom és egyben izgató fogásokat. Természetesen a tánc sem maradhatott ki az esti programból.

A Hal a tortán csütörtök estéjén Pirner Alma nem mindennapi vacsorát talált ki vendégeinek.

- "Arra gondoltam, erotikus menüt állítok össze. Minden fogásban valamilyen afrodiziákum van." - mesélte a táncosnő.

- "Nagyon ritkán van időm főzni, rengeteget utazunk, jövünk-megyünk, de amikor van rá idő, akkor mindig közösen főzünk a férjemmel, így most is együtt készítettük a vacsorát." - mondta Pirner Alma.

A kaviáros lazac, a mézes csirke és az ananászos túrókrém után természetesen a tánc sem maradhatott el.



- "Három revü táncos gondoskodott a programról. Ritára is gondoltam, így a két lány mellé egy fiút is elhívtam." - mondta Alma.

- "Az egyik produkció láttán annyira meghatódtam, hogy elsírtam magam, gyönyörű volt." - emlékezett vissza a táncosnő, akinek világbajnoki ruháját egy óvatlan pillanatban László Boldizsár megszerezte.

A gyors átöltözést egyedi produkció követte, így mindenki új oldaláról ismerhette meg az énekest, de ez már tényleg csak Hal a tortán.

Forrás: bulvar.ma.hu

2009. január 28., szerda

Pesuth Rita meglepetésekkel várta vendégeit



A sportolónő még gyöngytyúkot is kergetett!
Hal a tortán: Pesuth Rita korcsolyával és szerb zenével készült

A Hal a tortán idei hetének harmadik estéjén a kemény ökléről is ismert Pesuth Rita bizonyított a konyhában. A sportolónő kergetett gyöngytyúkot, kevert krémet, sütött-főzött, szerb zenészt hívott az esti mulatozáshoz, valamint jégre tette a társaságot

Pesuth Rita gyakorlott szakács és semmitől sem riad vissza. Ő maga kergeti a levesbe szánt gyöngytyúkot és mindent megtesz, hogy vendégei jól lakjanak.

- "Szoktam főzni, de csak ritkán. Igaz, viszonylag korán, már tíz évesen elkezdtem egy-két apróságot ellesni a konyhában. Inkább egyszerűbb ételeket készítek, salátákat, tésztákat, most azonban leginkább a fiúk miatt bevállaltam bonyolultabb ételeket is, mint amilyen a kacsa." - vallotta be a kick-boksz világbajnok.

Pirner Alma, Gergely Róbert, László Boldizsár és Vujity Tvrtko azonban nem csak Rita főztjével ismerkedett meg szerda este.

- "Hintóztunk az erdőben, majd a nagy hidegben a kis Duna jegén korcsolyáztattam meg a társaságot. Elhívtam Sebestyén Julit, így egy igazi profival csúszhatott életében először Vujity Tvrtko." - mesélte Rita.



- "A másik meglepetéssel megvártam a desszertet. Egy nagyon jó barátomat, Kityót hívtam el, aki isteni harmonikás. Szerb zenét játszott, közösen énekeltünk, táncoltunk, nagyon jó hangulatú este volt." - emlékezett vissza a sportolónő.

Forrás: bulvar.ma.hu

2009. január 27., kedd

Gergely Róbert agglegénykori kedvencével várja vendégeit



A Hal a tortán keddi adásában a romantikus dalairól ismert Gergely Robi készített vacsorát a sztárszakácsoknak. Az énekesről hamar kiderült, nem nagy és teljesíthetetlen kihívás számára egy ízletes menü összeállítása. Természetesen szóba kerül Emanuelle és fel is csendül a régi sláger.

Gergely Róbert mindenféle segítség nélkül készült vendégül látni Pirner Almát, Pesuth Ritát, László Boldizsárt és Vujity Tvrtkot.




- Rendszeresen szoktam főzni, még agglegény koromban Pécsett tanultam meg az alapokat. Az egyik akkori nagy kedvencemet, az indonéz csirkét el is készítettem a vendégeknek. - vallotta be Gergely Róbert, aki desszertjét Pirner Almáról nevezte el.

- Ez egy bundázott alma, amit fagyival tálaltam. A hideg-meleg és fantasztikus ízek harmóniája ez a desszert, ami a "Pirner Alma a la Gergely Róbert" nevet kapta." - mesélte az énekes.

A desszert után Gergely Robi mozgalmas estét tervezett a csapatnak, amire mindenki fogékony volt.

- A teremgarázsba egy kis pinceszínházat varázsoltam, kivetítővel, fényekkel. Táncoltunk, énekeltünk és még ping-pongoztunk is egy keveset. - emlékezett vissza Gergely Robi, akinek legendás klipjét is megnézhette a jól lakott társaság.

Forrás: bulvaros.hu

2009. január 26., hétfő

Vujity Tvrtkonál folytatódnak az afrikai ízek


A sokat látott riporter elhozta Gambiát!
Hal a tortán: A csapat nem sejtette mi lesz Vujity Tvrtko-nál!

A Hal a tortán újabb hetének első estéjén a sokat látott riporter, Vujity Tvrtko fogadta az igen színes társaságot. A televízióshoz Pesuth Rita, Pirner Alma, Gergely Róbert és László Boldizsár érkezett.

A csapat nem sejtette, hogy afrikai ízekkel várja őket Vujity Tvrtko, aki az este folyamán hivatalosan is gambiai állampolgár lett. Vujity Tvrtko több riportjával, történetével okozott már meglepetést.




A Napló riportere a Hal a tortánban is meghökkentő menüvel készült, bár saját bevallása szerint számára teljesen természetesek az afrikai ízek.

- "Nekem egyértelmű volt, hogy gambiai ételeket készítek el nagyon jó barátom, Tessa segítségével. Sokszor voltam Afrikában, a legtöbbet ott tanultam az életről. Amióta Szamira is a családunk tagja, rendszeresen eszünk afrikai ételeket. Nekem ezek az egzotikus ízek már természetesek." - vallotta be Vujity Tvrtko, aki Bécsben szerezte be a nem mindennapi vacsora hozzávalóit.

A riporterről az is kiderült, nem a legrutinosabb szakács.

- "A kedvenc afrikai ételeimet készítettük el. Egyedül nem vállalkoztam volna rá, mert nem vagyok valami jó szakács. Természetesen egy-két alapvető dolgot el tudok készíteni, de inkább stratégiai szerep jut nekem a konyhában, nagyon jól kóstolok." - mesélte a Napló riportere.

Az estét afrikai zene tette teljessé, valamint Dr. Suha György, ENSZ nagykövet meglepetése.

Vujity Tvrtko ugyanis a lelki azonosulás után hivatalosan is gambiai állampolgár lett, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Forrás: bulvar.ma.hu


Fekete Lacinak elege van a főzőshow-ból



Sok kritika érte Fekete Lászlót Hal a tortán-beli viselkedése miatt. Az erősember azonban azt állítja, csupán azokat az ételeket utasította vissza, amelyek valóban ehetetlenek voltak számára.

Laciról köztudott, sőt A sztárok a fejükre estek forgatása előtt ő maga is beszélt róla, hogy tulajdonképpen egyedül az éhezés tudja kihozni a sodrából, de az viszont nagyon. A StoryOnline-nak elmondta, hogy a Hal a tortán felvételei közül sajnálatosan egyedül a saját vacsoráján lakott jól.


"Nem értem, hogy miért vállalják el a főzős műsorban való szereplést azok, akik egyáltalán nem tudnak főzni" - adott hangot véleményének Laci, utalva itt például Lakatos Márk Wellington bélszínjére, amit kétszer is visszaküldött, olyan véres volt. Azt is nehezményezi, hogy ennek ellenére a fiatal stylist nyerte meg a hetet.

Az erősember azt is elmondta, hogy nála bizony az is levon a vacsora értékéből, ha valaki nem a saját lakásában látja vendégül a többieket.


"Aki ismert, tudja, hogy nem vagyok kiállhatatlan" - szögezte le Laci, aki azért azt sem titkolta, hogy csak hosszas unszolásra vett részt a műsorban. "De azt, ami nem ízlik, azt nem tudom megenni, és nem tudom dicsérni sem - folytatta. - Már háromszor voltam a Hal a tortánban, és többet biztosan nem megyek. Elég volt" - méltatlankodott a sportoló, aki úgy érzi, vacsoratársai nem figyeltek oda igazán az igényeire, és többször olyan ételt tettek elé, amiről tudhatták, hogy nem eszi meg.

Forrás: storyonline.hu

4. hét - Ki a kedvenced?

Érdekes, színes társaság a 4. héten.
Ki a kedvenced?
Kit szeretnél győztesnek látni? Szavazz!



2009. január 23., péntek

Jövő héten: Afrikai, olasz és erotikus menü a Hal a tortánban

Afrikai, olasz és erotikus menü a Hal a tortán-ban

A Hal a tortán negyedik hetén igazán színes társaság gyűlt össze, hogy kiderüljön ki ügyesebb a konyhában. A kemény öklű Pesuth Rita, a sztriptíz-bajnok Pirner Alma, a romantikus Gergely Róbert, a swinges László Boldizsár és a sokat látott riporter, Vujity Tvrutko vállalkozott arra, hogy menüsorával elkápráztassa vendégeit.




Vujity Tvrutko valószínűleg az előző heti Hal a tortán hatása alá került, mert Bécsben egy afrikai boltban szerezte be menüjének alapanyagait, amely alapvetően nem sok jóval kecsegtet. Afrikai sör és pálma bor is került a riporter kosarába. Tvrutko kis segítséggel látott neki a nem mindennapi menünek, de nem ő volt az egyetlen, aki támaszra szorult a héten.

Pirner Almát férje, míg László Boldizsárt az olasz séf, Adamo segítette.

Gergely Robiról kiderült, hogy nem csak a színpadon, hanem a konyhában is otthonosan érzi magát.

Pesuth Rita pedig hasznát vette sportos életmódjának, mert a levesbe szánt gyöngytyúk nem könnyítette meg a sztárszakács dolgát. Rita persze a csapatot is megmozgatta, jégre vitte a vendégeket.
László Boldizsár nem fáradt el a csúszkálásban, másnap Pirner Almánál a rúdon pörögve táncolt, de a héten előkerült egy fotó is a sapka nélküli Vujity Tvrutko-ról, de ez már tényleg csak Hal a tortán.


Forrás: tv2.hu


2009. január 22., csütörtök

Kiderül: Fekete Laci nemcsak enni tud, de főzni is

Vadas marhával várta vendégeit a sztár!
Hal a tortán: Fekete Laci csak enni tud vagy főzni is?

A Hal a tortán Afrika hetének záró estéjén Fekete Laci állt a tűzhely mögé. A nagyétkű sztárszakácsról kiderült, nem csak az evéshez, hanem a főzéshez is ért.

Igaz, a zöldségeket és a levest feleslegesnek tartja az erőművész, azért vendégeinek nem kellett hiányolni ezeket a fogásokat sem.

A Sztárok a fejükre estek csapata péntekre már túl volt a nyers fasírton, afrikai fogásokon, sült pisztrángon. Egyetlen kérdés maradt: Fekete Laci csak enni tud vagy főzni is.




- "Én nagyjából tizenöt húsz féle ételt el tudok nagyon finoman készíteni. Igaz, hogy évente csak egy-két alkalommal állok a konyhába, hogy én csináljak ebédet a családnak, de nem esek kétségbe, ha főzni kell. A fiam elkísért vásárolni, illetve segített előkészíteni az alapanyagokat, de mindegyik ételt én készítettem." - vallotta be Fekete Laci, aki első fogásnak levest tesz az asztalra, amiből ő nem eszik, hiszen felesleges ételnek tartja, hiszen az "csak víz".

A vendégek meglepődtek, hogy Laci készítette a menüt, melynek fő fogása vadas marha volt zsemlegombóccal.

- "Már gyerekkoromban ellestem egy-két fogást édesanyámtól és a nagymamámtól. Volt olyan, hogy 12 évesen én főztem ebédet, rakott palacsintát. Én úgy érzem, ízlett a vacsora Claudiáéknak, a zsemlegombócot külön megdicsérték." - mesélte Fekete Laci.


Forrás: bulvar.ma.hu


Lakatos Márk különlegességekkel lepi meg vendégeit

A Hal a tortán Afrika hetének negyedik estéjén Lakatos Márk készített vacsorát. A stylist maga fogta ki az előételnek való pisztrángot, meglepetés vendégeket hívott, a menü elkészítése exkluzív, kihelyezett helyszínen, egy antik galériában folyt. Különlegességekben tehát bőven volt része a társaságnak.



Lakatos Márk nem szereti az egyszerű dolgokat, ez a Hal a tortán Afrika hetén is kiderült. A stylist maga ment Dunabogdányba, hogy kifogja az előételnek szánt pisztrángokat. Márk nem készült fel mindenre, kocsija elakadt, így a jeges pusztán gyalog, bőrcipőben kellett eljutni a halas tóig. Szerencsére a stylistnak nem esett baja és a halakat is sikerült kifogni és megfüstölni.

- Helyszínnek egy antik galériát választottam, ott rendeztük be a konyhát és egy nappalit. Kicsit féltem, mert több tíz milliós bútorok és festmények között kellett elkészítenem a menüt, nem lett volna jó, ha bárminek baja esik. - mesélte Lakatos Márk.

A különleges helyszínen készült vacsorát a csapat egy meglepetés vendéggel közösen fogyasztotta el. Márk ugyanis meghívta a Sztárok a fejükre estek győztesét, Kucsera Gábort is. Így ő is megkóstolhatta a stylist wellington bélszínjét.

- Nagyon szeretem a különleges ételeket, mindig mindent megkóstolok, ha külföldön járok és én is szívesen kísérletezem. Minden alap receptet kiegészítek valamivel, a főzés is egyfajta styling tevékenység, ami kreativitást igényel. - vélekedett Márk. - Most is igyekeztem feljavítani mindent, de Fekete Laci kifogott rajtam. Az ő bélszínjét például háromszor kellett újra sütnöm. - mondta a sztárszakács, aki Király Viktort is elhívta a vacsorára.



Míg a Megasztár győztese az Oroszlánkirály betétdalát énekelte, Áron egy antik sisakot magára kapva kezd táncolni Claudiával. A műsorvezető nem volt túl előrelátó, mert a fejfedő lefelé már nem jött le könnyen. Kucsera Gábor segítségével végül sikerül megszabadulni a sisaktól, azonban így is egy kisebb sérülést szerez Áron, de ez már csak Hal a tortán.

Forrás: bulvaros.hu

Egyre finnyásabbak a sztárok

Igaz, ami igaz, celebjeink általában fontosnak tartják a külsejüket. Az viszont elgondolkodtató, hogy még a csupán egy hétig tartó főzős műsor kedvéért sem hajlandóak kompromisszumot kötni.

Egymás főztjének kritizálásából űznek sportot a Hal a tortán sztárjai. Persze, tudjuk, ez egy ilyen műsor, ám mégiscsak arról szólna, hogy celebjeink megkóstolt ételeket pontozzák, és nem arról, hogy alig, vagy bele sem kóstolnak egymás főztjébe.

A kedden Bogi és kongói vacsorája volt a célpont. A vendégek eleve negatív elfogultsággal ízlelgették az ételkülönlegességeket.



Ebből okulva Liptai Claudia szerdán mindenkinek személyre szabottan, külön főzött, de ez sem aratott osztatlan sikert. A két legfinnyásabb hiresség Fekete Laci és Csősz Bogi volt. Míg az erőember csülköt és borjú bécsit kapott, addig a modellnek sült kecskesajttal kedveskedett Claudia.
Lacinak a bécsi szelet okozott némi fennakadást, Bogi pedig egyenesen közölte, hogy ő már este nem eszik sajtot, csak zöldséget és halat. Persze azért megkóstolta, de keménynek találta.
Claudia tűrtőztette magát, de látszott rajta, hogy dühös Bogira, és be is szólt neki! A műsorvezető azt javasolta a modellnek, hogy ha nem tetszik neki, amit kap, szaladjon le közértbe.

Forrás: storyonline.hu


Liptai Claudia mindenkinek mást főzött

A Hal a tortán harmadik estéjén Liptai Claudia látta vendégül az egzotikus országban összerázódott csapatot.

A színész-műsorvezető szeretett volna vendégei kedvében járni, így minden főzőtudományát bevetve Claudia személyre szabott menüt készített.

Liptai Claudia szerda este látta vendégül a Sztárok a fejükre estek sztárjait. A színész-műsorvezető legjobb barátnőjével közösen indult bevásárolni. Bőven volt mit beszerezni, mert Claudia jó házigazdaként eldöntötte, mindenkinek személyre szabott vacsorát készít. „Úgy gondoltam, hogy a jókai bableves után a vendégeknek más-más főételt készítek. Fekete Laci a jókora csülök után – amit a leves helyett tálaltam neki – borjú bécsit kapott, míg Áron pörköltet, Márk lazacot, Bogi pedig sült kecskesajtot.” – mesélte Liptai Claudia.

A Mokka műsorvezetője elárulta, ritkán van ideje főzni, de a Hal a tortán felvétele közben kedvet kapott a konyhaművészethez. „Nagyon élveztem a dolgot. Jó érzés látni, hogy ízlik a vendégeknek az, amit az asztalra teszek. Fekete Laci hangját például egész este nem hallottuk, nem panaszkodott, ami nagy szó.” – mondta Claudia. – „Az étteremben, ahol a vacsorát felszolgáltam, a süteményem aratott osztatlan sikert, rögtön állást is ajánlottak, ha esetleg nem szeretnék már a médiában dolgozni.” – büszkélkedett a színésznő, aki saját bevallása szerint nagyjából fél év alatt szokott annyit főzni, mint most egy nap alatt.



Forrás: premierfilm.hu


2009. január 20., kedd

Csősz Bogi új ízeket próbál ki a Hal a tortán Afrika hetének második estjén


A modell az új ízekre esküszik!
Hal a tortán: Csősz Boginak a kongói focicsapat segített!

A Hal a tortán Afrika hetének második estéjén Csősz Bogi látta vendégül a csapatot. A modell elhatározta, új ízekkel lepi meg a társaságot, így kongói ételeket készített.

Már az alapanyagok beszerzése sem volt egyszerű, de Bogi megoldotta a feladatot és kellőképpen meglepte vendégeit, pedig az eredetileg betervezett antilop húst nem sikerült megvásárolnia. A Hal a tortán történetének egyik legérdekesebb menüjét hozta össze Csősz Bogi.

A Sztárok a fejükre estek sztárja kongói szakácsoktól tanulta meg a különleges ételek elkészítését, melyek alapanyagait is rengeteg utánajárással tudta csak beszerezni.

- "Gondoltam, hogy ha már Afrikai hetet tartunk, akkor új ízeket próbálok ki, amivel a társaság talán sosem találkozott. Olyan alapanyagokat szereztem be, mint az afrikai bab, főzőbanán, pálmaolaj, földimogyorókrém." - mesélte Bogi, akinek a kongói focicsapat segített a megfelelő hozzávalók kiválasztásában.



- "Hat fogásos vacsorát állítottam össze. A kongóiaknál nincs főétel, előétel, mindent kiraknak az asztalra és abból lehet válogatni. Antilopot is szerettem volna, de nem érkezett meg időben, így maradt az afrikai bab, manióka gyökér, a humbua, a pondu, amelyek különleges zöldségfélék. Ezeket készítettem el többek között mogyorókrémmel, hekkel. Mindenkit megleptem, korábban senki nem is hallott ilyen ételekről." - magyarázta a modell, akinek a Kongói nagykövet is segített a főzésben.

A hamisíthatatlan afrikai hangulatról a különleges ízek mellett egy zenekar is gondoskodott, amely próbálta oldani a kissé döbbent hangulatot.

- "Tudtam, hogy nem fog mindenki jól lakni és ez az este nem a nagy evésről fog szólni, de nekem fontos volt, hogy a többiek megismerjék Kongó ízeit és egy kicsit a történetét." - mesélte Bogi.

A társaság annyira kiborult a különleges menün, amiből szinte alig ettek, hogy saját maguk álltak neki összeütni valami harapnivalót, de a modell ettől függetlenül elégedett volt.

- "Szerintem sikerült finom ételeket készítenem. A zenészek hálálkodtak, hogy ilyen vacsorát készítettem, a maradékot ők ették meg, nagyon ízlett nekik." - vélekedett Bogi, aki egy kongói gyerekeket segítő alapítványt is támogat.


Forrás: bulvar.ma.hu


2009. január 19., hétfő

Kovács Áron fejlődik, már teljesen egyedül is főz!

A Hal a tortán Afrika hetének első estéjén egy már rutinosnak tűnő szakács, Kovács Áron látta vendégül a csapatot. A műsorban harmadszor feltűnő televíziós most először főzött egyedül, mely többek között egy ronda, ám finom vaníliás desszertet eredményezett.

A Hal a tortán adásai afrikai hangulatban készültek. Hétfő este a "Sztárok a fejükre estek" műsorvezetője, Kovács Áron volt a házigazda, nem először. Áron ugyanis már harmadik alkalommal állt a tűzhely mögé a kamerák kereszttüzében.

- Most főztem harmadszorra a Hal a tortán-ban, de ez az első eset, amikor teljesen magamra hagyatkoztam. Ilyen tekintetben egy apró jellegű fejlődés figyelhető meg, de még mindig nem mondanám, hogy bármihez is értek a konyhában. - mesélte Kovács Áron. - Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezúttal sem voltam egyedül, egy majom volt mellettem, de ő inkább hátráltatott a munkában. - ismerte el a műsorvezető.

A menü nem tükrözte az afrikai ízeket, szendvicsfalatkák, fasírt és krumplipüré várta Liptai Claudiát, Csősz Bogit, Fekete Lacit és Lakatos Márkot.



- Szerintem a főétel nagyon finom lett, büszke voltam magamra. A desszert is ízlett, jól sikerült, csak elég rondán nézett ki a vaníliás, piskótás, banános finomság. Én igyekeztem lekapcsolni a villanyt, hogy mindenki csak az ízekre figyeljen, de nem sikerült. - viccelődött Áron, aki zenekarával afro fizurás parókát öltve szórakoztatta vendégeit a vacsora végén.

Forrás: bulvaros.hu


Kovács Áron, amikor először főzött a Hal a tortán-ban:

videók

menüje


Kovács Áron második főzése a Hal a tortán műsorban:

videók,

menüje

3. hét - Ki a kedvenced?

A Sztárok a fejükre estek Show szereplői látják egymást vendégül.
Szavazz a kedvencedre!








2009. január 17., szombat

Sikerült a fagyos hangulatot oldani

Hal a tortán: Fekete Dávid limuzinnal várta vendégeit!

A Hal a tortán idei második hetének záró estéjén Fekete Dávid látta vendégül az énekes sztárszakácsokat. A Megasztáros fiú kitett magáért: nem csak vacsorával, hanem színes programmal, limuzinnal várta vendégeit.

A lányok nagy kedvencéről, Fekete Dávidról hamar kiderült, nem egy gyakorlott szakács. A bevásárlás lendületét a rajongói szeretet, az aláírás osztogatás kicsit megtörte, de végül Dávidnak sikerül mindent beszerezni az esti menühöz, melynek elkészítésében édesanyja segítette az énekest.

"Nem vagyok egy nagy szakács, csak az alap dolgokat tudom megcsinálni, mint amilyen a rántotta. Éppen ezért anyukám segítségét kértem. Az ő irányításával végül sikerült mindent összehozni." - mondja Dávid.



Az előételt a városi jégpályán szolgálta fel Dávid, ami a lányoknak nem túlzottan tetszett a mínusz fokok miatt. A kissé fagyos kezdést viszont gyorsan elfelejtette a társaság, mert a korcsolyázás helyszínéről limuzin vitte a csapatot Dávidékhoz.

- "Szerettem volna elkényeztetni a vendégeimet, ha már miattam eljöttek Győrbe, így jött a limuzinozás ötlete is, hogy kicsit körbe menjünk a városon." - mesélte Dávid, akik végig izgulta az estét.

- "Mindenben nagyon lelkiismeretes vagyok, így ez a nap is izgalomban telt. Mindent arra tettem fel, hogy a többiek jól érezzék magukat." - emlékezett vissza az énekes.

A desszert elfogyasztása előtt még lufi hajtogatás is szerepelt a programban a szokásosnak mondható dalolás mellett, de ez már csak hal a tortán.


Forrás: bulvar.ma.hu


2009. január 16., péntek

Lakatos Krisztián leköcsögözte Soniát

Útszéli modorban sértegette Lakatos Krisztián megasztáros kolléganőjét, Nkuya Soniát. Krisztián egy forgatáson nemes egyszerűséggel köcsögnek nevezte a fekete énekesnőt.

Egymásnak ugrott a két egykori megasztáros, Nkuya Sonia és Lakatos Krisztián a Hal a tortán forgatásán. Az énekesek Fekete Dávidhoz utaztak a stábautóban, amikor heves szóváltásba keveredtek. Krisztián a szokottnál is nyersebben fogalmazott. Mintha a jólfésült swingénekes percekre elfeledkezett volna arról, hogy utazásuk minden percét kamera örökíti meg.

– Krisztián: Neked nagyon rossz a lelked ...unintelligens kis köcsög vagy! Unalmasak a beszólásaid. Unalmas vagy Te magad is. Amíg odaérünk, maradj csendben!
– Sonia: Szerintem te fogd vissza magad. Mindenki szerint, csak nem mondjuk el egyenként, szerintünk borzasztó nagy lett az arcod. A mosdatlan szájú énekes szerint nem kell nagy feneket keríteni az éles hangú párbeszédnek.
– Mindketten csökönyösek vagyunk, emiatt vesztünk össze. Azóta elsimítottuk ezt a nézeteltérést – magyarázta Krisztián.

Sonia és Krisztián kínosan feszengett az asztalnál
Fotó: Bors


Forrás: borsonline.hu

2009. január 15., csütörtök

Király Viktor a nővérére támaszkodott

2008 legjobb hangja, Király Viktor a Hal a tortán Megasztár hetének negyedik estéjén próbálta bebizonyítani, nem csak a zenéhez, az ételekhez is ért. Az amerikai menü összeállításában az énekest nővére, Király Linda segítette már a bevásárlástól kezdve.

Király Viktor a Megasztár negyedik szériájában már meghódította a televízió nézőket, hiszen a közönségszavazatok alapján ő lett 2008 legjobb hangja. Most elérkezett az idő, hogy kiderüljön, Viktor a színpadhoz hasonlóan a konyhában is jól veszi-e az akadályokat. „Linda volt a fő segítségem, ő találta ki a menüt, a bevásárlásnál is ő mondta, hogy mihez-mit kell venni. Amit teljesen egyedül csináltam, az az avokádós szósz, a sült krumpli és a hús kisütése, a többit együtt oldottuk meg.” – mesélte Viktor. – „A hamburger mindenkinek tetszett. Ami talán meglepetés volt, az a zeller mogyorókrémmel, ami Amerikában egy teljesen bevett dolog. Gyerekkoromban én is rengetget ettem, nagyon finom.”

Az énekes estéjén a Village People legendás dala, a YMCA gondoskodott a buli hangulat megalapozásáról, bár Krisztiánnak meggyűlt a baja a rendőr jelmezzel, ami kissé szűknek bizonyult. Végül sikerül az énekeseknek előadni a slágert, amely után igazi „királyi” meglepetés várt a vendégekre. „Lindával és Bennel amikor csak tehetjük, közösen énekelünk, így ez most egy nagyon jó apropó volt. Nekünk a zene az életünk, imádjuk. Most, hogy a nővéremmel nagyon ritkán találkozunk, minden ilyen alkalmat megragadunk.” – mondta a Megasztár-győztes Viktor.


Forrás: premierfilm.hu


A józan szereplők nem érdekesek

Nem számít, hogy forog a felvétel...
A józan szereplők nem érdekesek a Hal a tortánban?

Sok hírességgel fordult elő, hogy a kamerák előtt is felöntött a garatra - Az alkohol szinte egyik vacsoráról sem hiányozhatott, de a sztárok úgy érzik, senki sem játszotta meg magát és nem itták le magukat a sárgaföldig.

Volt, aki mértékkel, volt, aki anélkül ivott a Hal a tortán forgatásain - A sztárok közül olyan is akadt, aki korábban sosem fogyasztott alkoholt, most mégis részt vett a koccintgatásban: Kovács Áron és Schobert Norbi. Előfordult, hogy már a főzéskor előkerült a borospohár, így például Kasza Tibi vagy Keleti Györgyi esetében - adta hírül a Napi Ász.

A legillumináltabb csapatnak is kikiáltottak egy ötösfogatot, élén Dopeman-nel, de Nagy Feró sem keveset nézett a pohár fenekére a forgatáson.

A lapnak Karda Bea elmondta, szerinte ő olasz származása miatt harsányabb, két deci bortól is jókedve van; ugyanakkor rokonait kellemetlen helyzetbe hozta a műsor, az utcán azt kérdezgették tőlük, valóban alkoholista-e az énekesnő! Bea elmondta, több olyan hírességről is tud, akiket alkoholfüggőként próbáltak beállítani a műsorban.

Baby Gabi a Napi Ásznak elárulta, nem játszotta meg magát a forgatás miatt, a buli kedvéért szokott pálinkát fogyasztani. Nem voltak a Hal a tortánban hullarészegek, szerinte mértékkel ittak. Úgy véli, volt olyan asztaltársaság, ahol a hangulat oldása kedvéért nem ártott volna pár kupicával felhajtani...

Körtvélyessy Zsolt, a Barátok Közt egykori Hoffer Józsija húsz éve nem fogyaszt alkoholt. A főzősműsort elnézve az az érzése volt, mintha a józan embereket nem találnák érdekesnek a műsorgyártók - árulta el a Napi Ászban.

Forrás: bulvar.ma.hu

2009. január 14., szerda

Sonja zacskós levessel ugratta társait

A Hal a tortán Megasztáros hetének harmadik estéjén a vadóc természetéről ismert Sonja igyekezett finom ételeket az asztalra tenni. Zacskós leves, kissé szétfőtt pörkölt, elrontott gofri és női ruhába bújt fiúk jellemezték a szerdai vacsorát.

Hien után az e heti csapat másik hölgy tagja, Sonja sem egyedül hozta össze vacsoráját. Az énekesnő zenekarának tagjaitól kért segítséget. "Az egyszerűbb, alap dolgokat meg tudom csinálni, szoktam főzni. A mostani vacsoránál a gofri volt az, ami nem sikerült, mert a tésztagyúrásban, keverésben nincs túl nagy gyakorlatom." - vallotta be Sonja, aki csirkepörkölttel próbálta elkápráztatni megasztáros társait. Első fogásként pedig zacskós levest készített, mert kíváncsi volt, ki dől be a trükknek. Sonja trükkje nem jött be, gyorsan fény derült a turpisságra. Az énekesnő bűvészt hívott vendégségbe, az estét pedig a közösen előadott Spice Girls dal fűszerezte meg. "A fiúknak is női ruhába kellett öltözni, ami nagyon vicces volt. Leginkább Dávid feszengett, de végül sikerült meggyőzni, hogy legyen benne a játékba." - mesélte Sonja. A harmadik megasztáros estén Krisztián és Dávid folyamatosan ugratta egymást, de ez már csak Hal a tortán.

Forrás: holgyforum.hu




Lakatos Krisztián és Fekete Dávid keményen osztja egymást

Egész héten feszült volt a hangulat a Hal a tortán forgatásán, ugyanis Lakatos Krisztián folyamatosan beszólogatott Fekete Dávidnak. Bár az énekesek a Megasztár döntője után kibékültek, most mégis úgy tűnik, Krisztiánnak továbbra is szúrja a szemét, hogy ő csak harmadik lett.




Krisztián azt mondta Dávidnak, hogy sz..ból nehéz várat építeni, mire amaz megkérdezte, hogy miért ilyen nagyképű. Majd megkezdődött az adok-kapok: „Krisztián: Te vagy a nagyképű. Dávid: Most is, hogy lehet ilyet mondani? Annyira gáz, hogy mindenkit osztasz. Téged senki sem oszt, de te mindenkit osztasz. Krisztián: De te miért osztasz engem? Hol élsz Te?… Győrben laksz, vagy Pesten? Dávid: Győrben. Krisztián: Maradj ott!”

Kettejük durva párbeszédét a két lány, Hien (14) és Soni a (18) próbálta csendesíteni. Néha a győztes, Király Viktor (24) is beszállt. Szerinte ez csak csipkelődés, bár mint mondta, néha azért tényleg feszültté vált a helyzet.

– Szerintem igazságtalannak tartja, hogy Dávid jutott a fináléba, ezért kóstolgatja. Először csak poénkodnak, de Dávid elég érzékeny, így hamar elfajulnak ezek a viccelődések – mondta Hien, aki ennek ellenére nem haragszik. – Én imádom őket, de néha nagyon gyerekesek, még akkor is, ha vicces ezt épp az én számból hallani.

Fekete Dávid próbálta viccként kezelni a dolgot. – Hát nem mindig esett jól, de aztán úgy könyveltem el magamban, hogy Krisztián a show miatt csinálja az egészet – zárta rövidre Dávid.

– Ez csak vérszívás, mindig ezt csináljuk. Lehet, hogy Dávid komolyan veszi, de én ezzel nem foglalkozom, mert nem gondolom komolyan – védekezett Lakatos Krisztián.

Forrás: blikk.hu




2009. január 13., kedd

Hien pálcikákkal várta a Megasztárokat


A Hal a tortán Megasztár hetének második estéjén Hien látta vendégül énekes társait - A vietnámi származású lány nem hazudtolta meg önmagát, pálcikás vacsorával kedveskedett a többieknek.

A 14 éves vitenámi lány, Hien egy kis anyai segítséget kért a vacsora készítéséhez, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

„Nem nagyon szoktam főni, így édesanyámat kértem meg, hogy segítsen. Tradícionális vietnami ételeket készítettünk, csirke levest rizs tésztával, kétféle tavaszi tekercset, sült kacsamellet rizzsel és öntettel, valamint többféle salátát. Nagyon fárasztó volt.” – mesélte Hien.

Természetesen a vietnami menühöz a pálcika illett, amivel eleinte Sonja és Krisztián nagyon nagy gondban volt, de végül sikerült elfogyasztani a különleges vacsorát.

Az este természetesen nem telhetett el éneklés nélkül. A csapat az ABBA-t idézte meg, de vietnámi karaoke is volt.


„Kíváncsi voltam, hogy mit kezdenek a többiek a vietnámi dalokkal, mit halandzsáznak rá, nagyon vicces volt. Én is előadtam egy vietnámi dalt, ami szerintem nagyon tetszett nekik. Ritkán énekelek az anyanyelvemen, de fontosnak tartom, hogy ne csak magyarul mutassam meg, mit tudok.” – mondta az énekes lány.


Forrás: bulvar.ma.hu

Sonia és Krisztián folyton ugratták egymást



A Hal a tortán hétfői vacsoráján Nkuya Sonia és Lakatos Krisztián Megasztár-beli kapcsolatukról is beszéltek.

Bár a fiatalok több héten keresztül együtt éltek a Megasztár-házban, mégis mindketten másképp emlékeznek arra, hogy mit éreztek egymás iránt.
A Hal a tortán hétfőin adásában Krisztián elmondta, hogy Soniával az első perctől kezdve nem kedvelték egymást, folyton "egymás vérét szívták", s ez már akkor is így volt, amikor még hetvenen voltak versenyben.

Sonia azonban úgy véli, hogy mindig is jól kijött a swingénekes fiúval, csupán mindig ugratták egymást, bár nem rejtette véka alá véleményét, miszerint Krisztián exhibicionista, sőt magamutogató ember.

Annyi biztos, hogy a két énekes a hétfő esti vacsora alatt is folyton szekálta egymást, sőt azon még össze is vitáztak egy kicsit, hogy egy párkapcsolatban a főzés a nő, illetve a férfi dolga-e. Kiderült, hogy amíg Krisztián a hagyományos modell, addig Sonia az egyenlő munkamegosztás híve.


Forrás: storyonline.hu

2009. január 12., hétfő

A megasztáros Krisztián valódi "konyhatündér"

Lakatos Krisztián: Igazából szakács akartam lenni

A Hal a tortán második hetén a Megasztár énekesei bizonyíthatják főzőtudományukat - Első este a swing-imádó Lakatos Krisztián áll a tűzhely mögé. Nem csalódnak benne!

Lakatos Kriszitán a színpad után a konyhában is bizonyított, ami, mint kiderült nem véletlen.

„Én az általános iskola után szakácsnak készültem, de végül a zene miatt lemondtam erről az álmomról. A főzés viszont örök szerelem maradt, rutinosan mozgok a konyhában.” – mondta az énekes, aki tárkonyos ragulevest, kétféleképpen elkészített pulykát és csokis kekszes édességet tett az asztalra.

Ezen a héten minden vendéglátó egy ismert zenekar dalát kell, hogy betanítsa társainak, sőt a Megasztárosok be is öltöznek esténként.

Krisztiánnak a KISS zenekar jutott, így nem maradhattak el a jellegzetes jelmezek sem.

Az énekesnek azonban ez nem volt elég, vendéget is hívott barátainak.

"A családunk nagyon régóta jóban van Zámbó Árpiékkal, így jött az ötlet, hogy elhívom őt. Nagy mókamester és showman, gondoltam, jó bulit csinál majd és így is lett." - mesélte Krisztián.


Forrás: bulvar.ma.hu


2009. január 10., szombat

2. hét - Ki a kedvenced?

Megasztárok a konyhában. Mennyire vannak otthon a konyhában? Tudnak főzni, vagy inkább csak énekeljenek? Szavazz a kedvencedre!







2009. január 9., péntek

Lia rutinosan mozog a konyhában



A csinos modell rutinosan mozog a konyhában, ízletes ételeket tesz az asztalra, mégis egy kis vita zavarta meg a sztárok falatozását. Bangó Marikát és Liát végül a fiúk nyugtatták le.

Kustánczi Lia gyakran főz otthon, így boldogan vállalta a sztárszakács szerepet. A modell úgy gondolta, francia ízekkel lepi meg vendégeit. "Rutinosan mozgok a konyhában, nem okozott gondot a bevásárlás és a főzés sem, nagyon örültem annak, hogy ezt az oldalamat is megmutathatom. Lelkesen készültem, az adás előtt lefőztem egyszer a menüt, hogy biztosan ne legyen semmi gond." - mesélte Kustánczi Lia. A konyhában minden zökkenőmentesen megy, a modell nagyon kitett magáért. A házigazda minden igyekezete ellenére, azonban Bangó Marika nem rajong a finom vacsoráért. Nagy gondot a rák nyárs okoz. "Marika kiborult azon, hogy olyan étel került a tányérjába, amit ő nem szeret. Ennek hangot is adott, ami nagyon rosszul esett és megviselt nagyon. Én úgy tanultam, hogy vendégségben nem illik így viselkedni akkor sem, ha épp nem felel meg minden. Nem akartam a műsorban, kamerák előtt vitatkozni. Az biztos, hogy nem leszünk nagy barátnők sosem." - emlékezett vissza a történtekre Lia.



Forrás: holgyforum.hu

2009. január 8., csütörtök

Erik horvát vacsorája



Csütörtökön Skrapits Erik látta vendégül a Hal a tortán első 2009-es csapatát. A No Thanx énekese jellegzetes horvát ételekkel próbálta lenyűgözni Kustánczi Liát, Bangó Marikát, Ásós Attilát és a mókamester Ihos Józsefet.

A fiatalok nagy kedvence, Skrapits Erik egészen új oldaláról mutatkozott be. Az énekes, bár saját bevallása szerint nem először főz, mégis barátnőjével, Kisóval közösen készült az estére. „A menüt anyukámmal közösen állítottuk össze, horvát ételeket készítettem, amit korábban otthon már csináltam, így nem volt új a feladat. Kedvesem segített nekem mindenben. Nagyon igyekeztem, hogy olyan menü álljon össze, ami mindenkinek ízlik. Izgultam, mert nem ismertem a társaságot, de azt hiszem sikerült finomat főznöm.” – mesélte Erik.

A horvát pálinka, a fűszeres csevapcsicsa után palacsinta is kerül az asztalra, bár Lia korábban kicsit megdézsmálja a tölteléknek valót. Az este közös tánccal zárul, természetesen horvát zenére. „Nagyon jó hangulatban telt az este, ezúttal is Ihos József volt a mókamester, mint azt várni lehetett.” – emlékezett vissza az énekes.


Forrás: premierfilm.hu

2009. január 7., szerda

Bangó-buli lesz ma este!

A Hal a tortán idei versenyében harmadikként Bangó Marika ragadott fakanalat. Édesanyja győztes főzése után nem csoda, hogy rémálmokkal küzdött a sztárszakács. Szerencsére egy éjjeli bevásárlás után elkészült a menü, amely osztatlan sikert aratott.

Bangó Marika minden főzőtudománya ellenére rémálmokkal küzdött, így alvás helyett inkább bevásárolni indult férjével, Elemérrel. Az üres bevásárlóközpontban sikerült beszerezni a temérdeknyi hozzávalót.

- Nálunk tényleg családi hagyomány, hogy sok fogást készítünk. Igyekszünk mindig mindenki ízlésének megfelelő ételt az asztalra rakni. - mesélte az énekesnő. - Tejszínes ragulevessel, rántott brokkolival és gombával, bacon-be tekert tarja szeletekkel, sült oldalassal vártam a vendégeket. Lia kedvéért pedig még garnélarákos spagettit is készítettem, pedig én nagyon nem szeretem. - mondta Bangó Marika.




A desszert pedig meglepetés volt a javából. - Zárásként derelye került az asztalra, amit édesanyám készített. Az én meglepetésem ez volt a vendégeknek. Anyuval még énekeltünk is.- emlékezett vissza Bangó Marika. Az este így igazi buli hangulatban telt a tavalyi év nagy győztesével, Bangó Margittal közösen.


Forrás: bulvaros.hu

2009. január 6., kedd

A megasztár segítséget kért barátjától - Összeadták Ásós Attilát és Kustánczi Liát!



Kedden a Megasztár negyedik szériájának döntőse, Ásós Attila látta vendégül a Hal a tortán sztárszakácsait - A zeneszerző-énekes rutinosan mozog a konyhában, mégis barátja segítségével állította össze menüjét. Az este végén pedig egy nem mindennapi esküvőre is sor kerül...
Ásós "Pacsirta" Attilát egy ország ismerte meg a Megasztár negyedik szériájában. A hangjával és saját dalaival sokakat lenyűgözött, most azonban eljött az idő, hogy a konyhában is bizonyítson.

„Szeretek főzni, úgyhogy nem ijedtem meg a feladattól. Igaz, hogy legtöbbször saját magam találok ki ételeket, ösztönösen vásárolom meg az alapanyagokat, érzés alapján fűszerezek, tehát komponálok, akárcsak a zenében. Eddig mindig sikere volt ezeknek a sajátos ételeknek.” – mondta Attila.
A főzésben az énekes segítségére volt barátja, a szintén megasztáros Nagy Laci is. Az asztalra kerülő tyúkhúslevessel a lányoknak akad gondja.

Bangó Marika a tyúk körme miatt akad ki, míg Liának a bőr nem tetszik. Az apró problémákon szerencsére gyorsan túljut a társaság.

"Nagyon jól éreztem magam, Ihos Józseffel rengeteget nevettünk, de Erik és a lányok is szimpatikusak voltak." - mesélte az énekes.

Liával annyira jól megértették egymást, hogy Ihos József egy rögtönzött kis ceremónián össze is adta Attilát és a modellt.

Forrás: bulvar.ma hu



Ki a kedvenced az első héten?

Számodra ki a legszimpatikusabb a héten? Szavazz!

2009. január 5., hétfő

Kató néni kakast kerget

Az új év első Hal a tortán adásában Ihos József, pontosabban mindenki Kató nénije készül ízletes menüvel. A humorista kakast kerget, bogácsi népviseletbe öltözik. Tökös-mákos rétes és kakas here kerül az asztalra.

Ihos József saját bevallása szerint annyira tehetségtelen a konyhaművészetben, hogy még egy jó teát sem tud megfőzni, az ízesítéssel akadnak gondjai. "Nem vicc, de én tényleg csak konzervet tudok melegíteni, úgyhogy nagyon megijedtem a feladattól. Ráadásul rögtön egy kakassal találtam magam szemben, amit jól megkergettem, majd fel kellett bontanom. Igaz, hogy mindent elmondtak, de mikor kettesben maradtam az állattal, kétségbe estem." - vallotta be Ihos József, alias Kató néni. Valamennyi tehetsége mégis lehet a humoristának a főzéshez, hiszen ételei sikert aratnak, leszámítva a kakas here pörköltet, amit Ásós Attila nem volt hajlandó megkóstolni és Erik is csak Lia hosszas unszolása után teszteli az elsőre riasztónak tűnő ételt. "Csak Marikát ismertem korábban a társaságból, így az első este az ismerkedéssel, tapogatózással is telt. Bevallom, Lia volt a legszimpatikusabb, talán nem véletlen." - mondta Ihos József. A modell azonban inkább Ásós Attila közeledését fogadta szívesen. Az első este féktelen táncolásba torkollik, Bangó Marika még cipőjétől is megszabadul.

Forrás: holgyforum.hu

2009. január 3., szombat

Nem is szakács a Hal a tortán szakértője!





Nem kíméli sztárjainkat a TV2 Hal a tortán című műsorának állandó szakértője. Legyen szó főzésről, terítésről vagy épp a konyhai eszközök használatáról, viccesen, de kíméletlenül lerántja a leplet a résztvevők bakijairól. Ami azért különösen érdekes, mert Sági Szilárd nem is szakács. Autószerelőnek tanult, bár végül sohasem dolgozott a szakmájában.

"Tizenkilenc évesen Spanyolországban Valenciában nyaraltam, amikor a rendőrség kerékbilincset rakott a kocsimra. Nem volt elég pénzem, hogy kiváltsam, így fogtam a gitáromat és énekelni kezdtem. Az emberek körbeálltak az utcán, és táncoltak. Ezek után hiába szabadították ki az autómat, maradtam Spanyolországban. Szedtem narancsot, gitároztam, végül vendéglátósnak álltam. A ranglétra aljáról kezdtem. Megtanultam a vendéglátás alapjait. A harmadik év végén üzletvezetőnek léptettek elő" - meséli Sági Szilárd, aki amikor hazajött, nem is gondolkodott másban, csak a vendéglátásban.

"Saját étteremet nyitottam. Egy szerény, spanyol stílusú, mediterrán hangulatú üzletet. Tudom, hogy sokkal többet is kereshetnék egy flancos hellyel. De a szívemhez ez áll közel. Persze mivel nem szakács a végzettségem, csak gasztrokibicnek nevezem magam. Imádok főzni és külföldön is mindig nyitott szemmel járok. Így próbálok mindenféle hasznos trükköt ellesni. Megjött a kedvem, hogy új ízekkel kísérletezzem, és a saját szájízem szerint főzzek a vendégeimnek."

Sági Szilárd két éve él párkapcsolatban. Nemrég barátnőjével Budapesten közösen vettek egy házat, amit most újítanak fel. Tervezik, hogy hamarosan gyermeket vállalnak, annak ellenére, hogy nincsenek összeházasodva.

"Nem feltétlenül kell házasság egy gyerekhez, és mi először inkább egy babát szeretnénk" - hangoztatja a gasztrokibic.


Forrás: stop.hu
Kép: tv2.hu


Összeszólalkozott Dukai Regina és Zalatnay Cini

Összeszólalkozott Dukai Regina és Zalatnay Cini. Történt ez annak kapcsán, hogy a Hal a tortán műsorára indított voksoláson Regina sokkal több szavazatot kapott, mint Sarolta, aki úgy véli: a fiatal énekesnő csakis jómódú barátjának köszönheti azt a palotát, ahol a műsorban fogadta vendégeit.

"Reginával kapcsolatban, már a vele készült adást látva is tátva maradt a szám. Hiszen a nyilván jómódú barátja kacsalábon forgó palotát bérelt neki, hogy fogadhassa vendégeit. Véleményem akkor fordult igazán negatív irányba, amikor rólam és az általam is nagyra tartott pályatársaimról megalázó módon nyilatkozott. Degradálónak érzem, hogy valaki országos kedvencekről nyilvánít véleményt ily módon. Főként azért, mert teszi ezt egy olyan ember, aki egy olyan világban lett ismert, ahol ezért szinte semmit sem kell az asztalra tennie" - mondta az énekesnő.

"Nem igazán értem Cini támadását, hiszen én sosem nyilatkoztam róla semmi félreérthetőt. A Hal a tortán adását teljes egészében a saját házunkban vettük föl, és én pontosan az ilyen rosszindulatú megjegyzések elkerülése érdekében nem akartam engedni. Szerintem ebben a műsorban nem a külsőségeket kellett pontozni, és szerencsére a vendégeim sem ezt tették" - válaszolt a támadásra Dukai Regina.

Forrás: stop.hu


Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO