2009. április 30., csütörtök

Damu Roland kiborult


Hal a tortán e heti záró estéjén Damu Roland látta vendégül a sztárcsapatot. Pontosabban látta volna, hiszen Kelemen Anna eltűnt.

A szőke híresség helyett a színész menyasszonya és Varga Győző felesége ült a vacsora asztal mellé. Damu Rolandnál az este végére elszakadt a cérna, hiszen úgy nézett ki, nem pontozzák le vacsoráját.

Damu Roland nem csak a szinkronstúdiókban és a kamera előtt mozog rutinosan, hanem a konyhában is. „Nagyon szeretek főzni és szoktam is. Nem mondom, hogy minden nap fakanalat ragadok, de ha kedveskedni akarok a menyasszonyomnak, Timinek vagy a barátaimnak, akkor készítek valami finomat.” – mesélte Damu Roland, aki egy igazi kerti party-t rendezett vendégeinek.

A Jóban Rosszban színésze kora reggeltől azon dolgozott, hogy Kelemen Anna, Varga Győző és Szentgyörgyi Rómeó jól érezze magát és finom ételeket egyen. „Anna egyszerűen eltűnt, senki nem tudta, hogy hol van. Ez azért bántott, mert rengeteg energiát fektettem ebbe a napba, a szomszédokkal külön megbeszéltem, hogy nem hangoskodunk sokáig a kertben, de Anna miatt csúszott a program, hátha előkerül.” – emlékezett vissza Roland. – „Végül a menyasszonyom és Győző felesége vacsorázott velünk, hogy ne csak hárman legyünk. Nagyon feszült voltam és ideges, ráadásul kiderült, nem lehet lepontozni a vacsorát. Kiborultam, mert én tényleg mindent megtettem, hogy ez egy jó este legyen.” – tette hozzá a színész, aki már másodjára szerepelt a Hal a tortánban.


Forrás: pophalo.hu

Szentgyörgyi Rómeó a kezdők nyugalmával vágott bele...


Szentgyörgyi Rómeó kezdő szakácsként bizonyított

A sportoló-fittneszedző az esélytelenek nyugalmával kezdett neki háromfogásos menüjének, hiszen sem az ételek elkészítésében, sem a konyhai gépek kezelésében nem jártas.

Szentgyörgyi Rómeó minden idejét az edzőteremben tölti, éppen ezért egy kicsit sem konyít a főzéshez. „Nem szoktam főzni, még a konyhai gépekhez sem értek, így nagy kihívás volt ez a vacsora. Egy szakács barátomhoz mentem el a műsor előtt, hogy adjon tanácsot, mit-hogyan csináljak.” – vallotta be a híresség. – „Sportolóként fontos nekem a fair versenyzés, így eszembe sem jutott, hogy a konyhában segítsen nekem valaki.” – tette hozzá Rómeó.

A házigazda lelkesen készült az estére. „Anna szóvá tette, hogy miért vagyok annyira precíz, de szerintem ez a minimum. Azt szerettem volna, ha a vendégek jól érzik magukat és nem egy sima hétköznapi vacsorára jönnének. Gondoltam, megtisztelek mindenkit azzal, hogy odafigyelek a részletekre.” – mesélte Szentgyörgyi Rómeó, akinek még egy kis tornázásra is sikerült rávennie vendégeit, de ez már csak Hal a tortán!



Forrás. tv2.hu

2009. április 29., szerda

Megszűnik a Hal a tortán műsor?


Ennyi volt, vége. Megszűnik május 4.-től a TV2 egyik legsikeresebb műsora. Hogy miért is van erre szükség? Mindenki mást mond, de esélyes, hogy elfogyott a nézettsége.

Megszűnik a TV2 egyik műsora! Az ember ennek hallatán elkezd örömmel találgatni, hogy melyik szánalmas műsor fuccsolt be, és mond örökre búcsút a nézőknek. Bőven akadna olyan, amit le kéne végre venni a műsorból, és eltűntetni a süllyesztőben.

Most a Hal a tortán című, celeb főzőműsorra esett a választás – tényleg sokan örülhetnek. Már idejét sem lehet tudni, hogy mióta is zajlik ez a show. Eleinte konkurense is akadt, meglepő, de az RTL Klubbon, ahol a találó Vacsoracsata néven futott, a lényegében teljesen ugyanolyan kaliberű műsor.

Miért is jött el a vég?

Hónapok óta kínszenvedés ez a bohóckodás, csak míg erre a másik csatorna rájött, addig a TV2 nem, s addig húzta, amíg teljesen vége nem lett.

Az utóbbi hetekben mástól sem volt hangos a celeb sajtó, csak a műsorban elhangzó botrányoktól. Igen ám, de egy idő után ezt a néző is megunja, s nem biztos, hogy nagy érdeklődéssel fog fordulni ismételten Kelemen Annához.

Úgyhogy május 4.-től, végre megszűnik a Hal a tortán. A csatorna ki is adott egy közleményt, melyben úgy magyarázta, hogy azért van erre szükség, mert visszatér az Áll az alku, s emiatt már nem tudják tovább sugározni a főzőműsort.

Igen, csak közben Keleti Györgyi és Komár László azt állítják, hogy a múltheti botrányukért a csatorna háromszoros pénzt ígért. Ebből is látszik szerintük, hogy a TV2-nek mennyire szüksége volt a nézettségre, hiszen előre lezsírozott botrányt kínáltak a nézőknek.

Velük szemben a csatorna már úgy meséli a történet, hogy az énekes, és a modell az első szereplésükért C kategóriás gázsit kapott, így biztosan nekik volt szüksége a pénzre.

Vádaskodás ide vagy oda, az biztos, hogy végleg vége a Hal a tortánnak. Szerencsére.


Forrás: hirextra.hu

2009. április 28., kedd

Kelemen Anna csigával csigázta a sztárpasikat


A Hal a tortán rövid hetének második estéjén Kelemen Anna látta vendégül a csapatot.

A szőke híresség a sminkelés közben megálmodott francia menüjét egy Madamme Pompadour jelmezzel tette még hangsúlyosabbá. A konyhai munka nem épp a modellnek való, ez hamar kiderült, a vendégek mégsem maradtak éhen.

A Hal a tortán e heti csapatának egyetlen hölgy tagjáról hamar kiderült, hogy nem egy konyhatündér, Anna mégsem a legegyszerűbb menüsort választotta. Az egykori playmate úgy döntött, franciásra veszi a figurát és igazi vágyfokozó ételekkel kápráztatja el vendégeit. Anna eleinte csigával szerette volna meglepni Damu Rolandot, Varga Győzőt és Szentgyörgyi Rómeót, de végül a kagylónál maradt. A sztárszakács gyakorlatlanságát Gábor, a séf ismerős ellensúlyozta nagy sikerrel. Anna ugyanis hamar megunta a tojás verést és a csoki olvasztást.

A házigazda teljes pompában, beöltözve várta vendégeit. A fiúk nem lepődtek meg Anna ruháján és vágyfokozó ételein. A híresség viszont rögtön leteremtette Rómeót, amiért sportos öltözetben érkezett hozzá. Kiborul egy üveg bor és hajszál is kerül a levesbe, amiről Anna váltig állítja, hogy az az édeskömény szála. A házigazda azt sem vallotta be a társaságnak, hogy nem ő készítette a vacsora döntő hányadát, de ez már csak Hal a tortán!



Forrás: pophalo.com

Varga Győző meredek produkcióval készült


A Hal a tortán rövid hetének első estéjén az Irigy Hónaljmirigy Varga Győzője látta vendégül Kelemen Annát, Damu Rolandot és Szentgyörgyi Rómeót. A hírességnek nem okozott gondot a főzés, hiszen vendéglátó iskolában végzett.

Varga Győzőről talán kevesen tudják, hogy papírja is van arról, hogy tud főzni. Éppen ezért nem okozott gondot az Irigy Hónaljmirigy tagjának a háromfogásos menü. - Gyakorlott szakács vagyok, a feleségem segítségét csak azért kértem, hogy mindennel időben végezzünk. Ő a háttérfeladatokat csinálta meg, például hagymát pucolt és aprított. - mesélte a házigazda, aki földesúrnak öltözve egy kastélyban látta vendégül a csapatot. - -Az interneten talált recepteket át szoktam dolgozni, bár otthon inkább Böbe szokott főzni. Én a kerti grillezésért vagyok felelős, illetve ha valami különlegesebb ételt kell készíteni. A vendégeknek például saját magam készítettem libamáj pástétomot. - tette hozzá Győző.



A vendégsereg kicsit feszélyezve érzi magát a kastélyban, ám Győző jelmeze sikert arat. - Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy az elkészített ételek nem fognak ízleni a vendégeimnek. Nagyon meglepődtem, mert bárki, aki megkóstolta, jót mondott róla és nem is vagyok kezdő. - vallotta be Győző. - A meglepetésem Edit és Gyula fellépése volt, akiket régóta ismerek, de a jelenlegi produkciójuk nekem is meredek volt, kicsit megöregedtek.- mesélte a házigazda, aki ennél többet nem árult el a nem mindennapi előadókról.


Forrás: bulvaros.hu

2009. április 27., hétfő

Úgy tűnik, ez a hét sem lesz feszültségmentes a Hal a tortánban


Annácska sírva távozott a forgatásról

BUDAPEST – Érezni a feszültséget a Hal a tortán forgatásán Kelemen Anna (28) és Damu Roland (35) között.

Botrány. Kelemen Anna és Damu Roland (jobbra) összeveszett


A többi a mirigyes Varga Győző és az aerobikos Szentgyörgyi Rómeó már az elején tudta, hogy pillanatok alatt kitörhet a háború a playmate és a színész közt. Végül Annácska – akinek a kutyáját immár hamarosan jogerősen is kiirtják – és Roland úgy összeveszett, hogy előbbi sírva fakadt, utóbbi egyszerűen idő előtt lelépett a vacsoráról.

– Belőlem nagyon kevés ember tudja ezt kiváltani, hogy így megbántson – árulta el a playmate a forgatáson.

– Úgy éreztem, személyes sértésnek veszi, hogy egy asztalhoz kell velem ülnie, mert ő nagy színész. Akkor én megkérdeztem, hogy ne haragudj, ha te ilyen komoly színházi ember vagy, mert ő folyton ezt mondta, akkor mi a ló... keresel a kereskedelmi csatornán, akkor valósítsd meg önmagad, nem leszel botrányhős, nem fogsz lányokkal ordibálni, mint most velem is!



Forrás: blikk.hu

2009. április 26., vasárnap

Jövő héten Kelemen Anna és három férfi a Hal a tortánban


Kelemen Anna esete három férfival

A Hal a tortán következő hetén Kelemen Anna mellett az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győző, Szentgyörgyi Rómeó és Damu Roland mutatja meg főző tudományát. Van aki segítséggel, van aki a nélkül kezd neki három fogásos menüjének, előkerül a vodkásüveg és a hét igazolatlan hiányzással zárul.


A hetet az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Varga Győző kezdi. A sztárszakács felesége segítségével készíti el a három fogásos vacsorát, amit a házigazda készítés közben lelkesen végig kóstol. Damu Rolandnak különleges borokkal készül Győző és egy különleges produkciót is végig nézhetnek a vendégek, amin hol sírnak, hol nevetnek. Kedden Kelemen Anna igazi vágyfokozó ételekkel készül. Az egykori playmate is segítséggel készül az estére. Anna Madame Pompadour jelmezt ölt és nehezményezi, hogy Szentgyörgyi Rómeó sportosan jelenik meg a vacsorán. A sportoló szintén nem egy rutinos szakács, bajlódik a körtepucolással, a sütő bekapcsolásával és a bor kinyitásával is. Az is nehezíti Rómeó dolgát, hogy rendmániás, ezért minden percben takarít maga után. Végül elkészül a menü. A házigazda ráadásul Annának szív alakú előétellel kedveskedik, ami a lányt nem nagyon hatja meg. Az estét különleges torna produkció zárja. Damu Roland bizonyul a leggyakorlottabb szakácsnak. A színész bevásárolni barátnőjével megy, de a konyhában ő az úr. Igazi kis kerti party-t rendez a társaságnak, ám Kelemen Anna nem érkezik meg a vacsorára, így a nemi arányokat javítandó Győző felesége és Roland barátnője is a fiúkkal tart, de ez már tényleg csak Hal a tortán!


Forrás: tv2.hu

2009. április 24., péntek

Tóth Szabi mindent beleadott, úgy készült az estjére


Tóth Szabi nagyon készült, de balhé lett belőle!
Most már nagy késsel fognak egymásnak esni a Hal a tortán sztárjai?

Tóth Szabinak nem volt könnyű dolga a botrányos hét záró-estéjére készülni. A Sugarloaf gitárosa azonban úgy döntött, nem foglalkozik az elmúlt napok eseményeivel és mindent belead.


Baráti segítséggel készült el a menü, majd egy egyedi Eros Ramazotti feldolgozás tette emlékezetessé a pénteket. Szabi minden ellenérzését félre téve indult vásárolni, eltemetve az elmúlt napok vitáit.

- "Eddig mindig körültekintően, mindent megfontolva vásároltam, de erre most nem volt lehetőség, úgyhogy szabályosan összedobáltam a hozzávalókat" - árulta el a zenész.

- "Fogalmam sem volt arról, hogy hogyan kell elkészíteni a Jókai bablevest, de a barátaimmal végül megküzdöttünk a vacsorakészítés kihívásaival" - tette hozzá Szabi, aki annyira elcsúszott teendőivel, hogy a vendégek megérkezése után terítette meg az asztalt.

A balhés csapat!

A vacsora alatt elmaradtak a nagy veszekedések, de jókedv a záró napon sem volt.

- "Tapintható volt a feszültség, de szerintem mindenkiben az volt, hogy ez az utolsó este, amit együtt kell töltenünk, így kibírta mindenki nagy balhék nélkül. Én direkt lelkiismeretesen, mindenre odafigyelve készültem. Polgár Peti barátommal még egy átírt Eros Ramazotti dalt is előadtunk" - emlékezett vissza Tóth Szabi.

- "A szöveg a vendégekre lett kitalálva, majd Komár Laci is csatlakozott hozzánk egy dal erejéig. Erről azonban a többiek tudomást sem vettek, végig beszélgették a produkciót. Ez egy zenész számára szörnyű, nagyon sértő volt" - árulta el a zenész.


Forrás: bulvar.ma.hu

2009. április 23., csütörtök

Geronazzo Mária kikel magából - hatalmas kiabálás várható a ma esti Hal a tortánban


Hatalmas kiabálás a ma esti Hal a tortánban! Teljesen kikelt magából a sztár! Így még sose láthattuk!

Csütörtök este a nagy szájú híresség, Geronazzo Mária látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. Villámgyorsaságú bevásárlás, rutinos főzés és hatalmas kiabálás jellemezte a negyedik estét.


Geronazzo Mária két gyermekének és férjeinek köszönhetően gyakorlott szakáccsá vált az elmúlt évek alatt, így sem a főzés, sem az időre történő bevásárlás nem okozott gondot a hírességnek.
- Tizennégy perc alatt sikerült bevásárolnom a vacsorához, nem volt probléma a két nehezítő tényező. Sokat főztem a gyermekeimnek és férjeimnek is, mostanában alakult ez át, amióta egyedül élek. Én inkább könnyebb ételeket eszem és nem is olyan sokat, így ritkábban állok a tűzhely mögé - vallotta be Geronazzo Mária, aki frankfurti levessel, roma pecsenyével és körtés grízpudinggal várta vendégeit.

Az este hangulatát megalapozta az előző napi csetepaté.
- Természetesen már volt egy alapvető feszültség a levegőben, nem lehetett elfelejteni azt, ami Terrynél történt. Ráadásul Szabinak sikerült engem is kiborítania - emlékezett vissza Geronazzo Mária.
- Nem figyelt rám, majd leszólta a desszertet anélkül, hogy megkóstolta volna, pedig rengeteget dolgoztam vele. Addigra a folyamatos piszkálódás miatt annyira felgyülemlett bennem a feszültség, hogy elkezdtem kiabálni, pedig én nem szoktam. Sokat készültem, energiát fektettem abba, hogy a vendégek finomat egyenek és a minimális tiszteletet nem kaptam meg, ez dühített fel - tette hozzá a házigazda, aki azt is elárulta, nehéz őt felbosszantani, ám haragja gyorsan elszáll.


Forrás: sztarbutik.hu

2009. április 22., szerda

Terry Black elzavarja vacsoravendégeit!


Ez minden idők legbotrányosabb Hal a tortán estje! A sztár tombolt és elzavarta a vendégeit is!

Terry Black a hét leggyorsabbjaként bőven húsz percen belül szerezte meg vacsorájához az alapanyagokat. A híresség rutinos szakács, így a kihúzott menü sem okozott neki gondot. Sőt, a házigazda Györgyinek és Máriának külön fogásokkal készült. Terry lelkesedése azonban alább hagyott, amikor hatalmas vita kerekedett. A csete-paté addig fajult, hogy a házigazda a sértéseket hallgatva véget vetett a vendégségnek.
Terry Black apukaként rutinosan mozog a konyhában is, mindennap főz, így rutinosan oldotta meg a rá váró feladatokat. „Először pánikba estem, mikor meghallottam, hogy húsz perc alatt kell beszereznem a hozzávalókat, de végül sikerült a héten leggyorsabbként megoldanom ezt a feladatot.” – mesélte Terry. – „Naponta főzök, így nem okozott ez gondot most sem, hiába nem én találtam ki a menüt. Sőt, még a lányoknak külön készültem.” – tette hozzá a szerda esti házigazda.

A finom ételek mellett ezen az estén nem a felhőtlen jókedvé volt a főszerep. „Úgy gondolom, hogy a viccelődésnek és a csipkelődésnek is van egy határa. Györgyi elmondta, hogy nem szeretne a lapokban aznap megjelent témáról beszélni, Komár Laci ezt semmibe vette és irtó nagy veszekedés kerekedett.” – emlékezett vissza Terry Black. – „Az én lakásomban senkit ne alázzanak meg, ne sértsenek meg. Ráadásul ott volt a 8 éves kisfiam is, aki még csak hangos szót sem hallott soha, nem hogy ordítozást. Ez sok volt és úgy döntöttem véget vetek ennek.” – tette hozzá a házigazda, aki a hét legnagyobb botrányának tartja az estéjén történteket.


Forrás. sztarbutik.hu

2009. április 21., kedd

Keleti Györgyi táncos produkcióval is készül a ma estére


Ismét egy Hal a tortán balhé? Tapintatlanul és modortalanul szólt be a ma esti vendéglátónak a sztár!

Kedd este az ismert modell, Keleti Györgyi látta vendégül a csapatot. A sztárszakácsnak fogalma sem volt, mi az a bélszín stroganoff módra, de készült az ilyen kihívásokra: Édesanyja rakott krumpliját tartalékolta, ha valami nem sikerülne. Györgyi barátnőjével, Samantha Fox egyik dalát is előadta, de nem ez maradt az este legemlékezetesebb pillanata.


Keleti Györgyi visszatérő szakács a Hal a tortán történetében. A híresség így kellő tapasztalattal fogott neki a vacsorakészítésnek.
- Nehezítés volt az időkorlát és a kisorsolt menü ami már nem jelentett kihívást. Úgy gondoltam, nem veszem véresen komolyan a főzést, a hangsúly úgysem az ételeken van - vallotta be Keleti Györgyi.
- Például fogalmam nem volt, hogy mi az a bélszín stroganoff módra. Nem szeretem a bélszínt, sosem ettem hisz pár év kihagyás után újra vegetáriánus vagyok. Az ilyen helyzetre is felkészültem, mert azt szerettem volna, hogy a vendégeim jót egyenek. Persze tudtam, hogy Komár Laci igényeinek szinte lehetetlen megfelelni, amibe csak lehet, beleköt. Anyu rakott krumplija a többieknél például nagyon jól bevált az én kis "kotyvasztásom" mellett - mondta a házigazda, akinek barátnője Molnár Alexandra segített a főzésben.

Keleti Györgyi egy kis táncos produkcióval is készült.
- A tánc természetesen bolondozás volt a részemről, hisz ez nem az erősségem, a nővérem, Andrea az igazi profi - mesélte az ismert modell. Nem is a tánc lett a kedd este legemlékezetesebb momentuma annak ellenére, hogy Máriát sikerült lázba hozni a zenével.
- Köztudottan tisztaságmániás vagyok, a barátom ökomukinak is szólít. Komár Laci próbált megviccelni azzal, hogy a pohara koszos volt. Bekente Mária szájfényével, de nem dőltem be - emlékezett vissza Györgyi.
- Az egész este alatt próbáltam kimaradni a heccelésből, hogy ne vegyem a lapot, hogy ne reagáljak Komár Laci olykor tapintatlan és modortalan megnyilvánulásaira. Nem akartam elrontani a hangulatot, megtette azt helyettem más - tette hozzá a modell, akinek estéjén egy kis nőies teszt is színesítette a programot. Komár Laci kezét szőrtelenítették, míg Tóth Szabi műszempillát kapott, de ez már tényleg csak Hal a tortán.


Forrás. sztarbutik.hu

2009. április 20., hétfő

Komár Laci nem ijedt meg a kihívástól

Komár Laci nem tudta, hogyan álljon neki!

A Hal a tortán speciális hetének első estéjén Komár Laci küzdött meg a szabályok közé szorított vacsorakészítéssel. A kihúzott menü alapanyagait húsz perc alatt kellett beszereznie a sztárszakácsnak, aki aztán egymaga birkózott meg a mézes-mustáros csirkével. A vendégeket azonban már egy Elvis imitátorral közösen fogadta, aki később dalra is fakadt.



Komár Laci a konyhában sem elveszett, szokott főzni, így nem ijedt meg a kihívásoktól.

- Időre kellett vásárolni a piacon, ami nehezítés volt. Illetve fogalmam sem volt arról, hogy mi az a mézes-mustáros csirke. Elég sokat főztem már és enni is szeretek, de valahogy ezzel az étellel sosem találkoztam. Végül egy szakács barátomat hívtam fel, hogy segítsen, hogyan álljak neki. - mesélte a népszerű énekes, aki egy Elvis imitátort kért fel, fogadja a vendégeket.

Komár Laci eleinte tartott a hétfői főzéstől, de úgy gondolja, direkt jó, hogy elsőként volt házigazda.

- Gyorsan túl vagyok az elején a dolgon és utána karosszékből figyelhettem, ugrathattam a többieket. - vallotta be a magyar Elvisnek is hívott énekes. - Ez egy elég speciális társaság volt. Megmondom őszintén, szinte senkit nem ismertem az elején, de ezt az egészet egy játéknak fogtam fel, egy helyzetgyakorlatnak, feladatnak, amibe gegeket kell bevinni. - tette hozzá Komár Laci, aki azt is elárulta, egyedül a szintén zenész Tóth Szabi volt neki szimpatikus. Az énekes estéjén a vendégváró Elvis imitátor és Torres Dani is dalra fakadt a házigazda mellett, de ez már tényleg csak Hal a tortán!



Forrás: bulvaros.hu

2009. április 17., péntek

Dér Heni népviseletben fotóztatta magát, hogy pénzt szerezzen a vacsorához


Különleges fotózással gyűjtött össze pénzt a vacsorához a Hal a tortán szexi sztárja!


A Hal a tortán pénteki estéjén a Megasztár felfedezettje, Dér Heni látta vendégül a csapatot. Az énekesnő nem dalokkal, hanem egy különleges fotózással gyűjtött pénzt a három fogásos menüre. A gyümölcsökben bővelkedő vacsora mellett karaoke-val készült a Sugarloaf énekesnője.


Dér Heni a várttal ellentétben nem énekléssel kereste meg a vacsorára való pénzt.
- Gondoltam, mindenki azt várja, hogy énekeljek, ezért mást találtam ki. Népviseletben fotózhattak a Vörösmarty téren. Nagyon vicces volt, a külföldiek özönlöttek oda és gyorsan meglett a pénz - emlékezett vissza Dér Heni.
- Nagyon szeretek főzni, bár ritkán szoktam. Erre az estére már jól bevált receptekkel készültem, a kedvenceimet főztem. Imádom a gyümölcsöket, az előétel rokfortos alma volt, míg főételnek ananászos csirkét készítettem - tette hozzá az énekesnő.

A gyümölcsös menü nem aratott osztatlan sikert, de nem ez okozott zavart a vacsora közben.
- Ágica és Leó ezen az estén is vitatkozott. Eleinte kényelmetlen volt, többször rájuk is szóltunk, de a hét végére már sikerült kirekeszteni ezt a dolgot - mesélte a házigazda.
- Én nem ismertem senkit a hét elején, csak futólag találkoztam korábban Ágicával és Leóval. Csaba az első pillanattól szimpatikus volt és gyorsan össze is haverkodtunk, sokat nevettünk - mondta Dér Heni, aki rögtönzött karaoke partyt tartott vendégeinek a vacsora után.


Forrás: sztarbutik.hu

2009. április 16., csütörtök

Sebeők János több produkcióval is készül a mai vacsorához a Hal a tortánban


A Hal a tortán sztárja bevallotta: szereti, ha kényeztetik!

Csütörtök este Sebeők János látta vendégül a Hal a tortán csapatát. A filozófus saját bevallása szerint semmit nem ért a konyhaművészethez, éppen ezért segítséget kért a főzéshez. A vacsora készítés fáradalmai után János produkciókkal színesítette az esti programot.

Sebeők János saját bevallása szerint az esélytelenek nyugalmával állt neki a menü elkészítésének.
- Gyakorlatlan vagyok. Mondhatnám, hogy egy szakács veszett el bennem, véglegesen. Konzervatív nézeteket vallok. Bár nem látszik rajtam, de szeretem, ha kényeztetnek és főznek rám - mesélte Sebeők János.
- Nagyon jó barátomat, Tera Bondot kértem meg, hogy legyen a segítségemre. Nagyon érdekes kihívás volt a főzés, mindenben részt vettem, de nem kaptam kedvet a konyhaművészethez - tette hozzá a filozófus, akinek pornószínész segítsége egy kis féltékenységi jelenetet okozott az este folyamán.

A házigazda vendégeit már megérkezésükkor egy dallal szórakoztatta.
- Több produkcióval készültem. Saját dalaim csendültek fel, illetve kedves barátaimat is elhívtam, hogy a társaság jól érezze magát. Itt volt Ricsi bohóc, Branyó barátom, aki gitározott és a Berki fivérekkel is előadtam egy a Dinoszaurusz dalomat - emlékezett vissza Sebeők János.
- Fárasztó hét volt, de nagyon jól éreztem magam. Legutóbb a Big Brother házban szórakoztam ennyire jól - tette hozzá a filozófus.


Forrás: sztarbutik.hu

2009. április 15., szerda

Ágicát megsértette Leó az ajándékával


Ágica kikeszült!

Szerda este Ágica látta vendégül a Hal a tortán e heti csapatát. A híresség vadonatúj konyhájában főzte meg vacsoráját, amelyre hajmosással keresett pénzt. Ágica szeret főzni, de az izgalom és a kapkodás kicsit megnehezítette a dolgát.

Ágica egyik barátjától, Binder Géza mesterfodrásztól kért segítséget. - Én szívesen dolgozom, beálltam volna akár pultosnak vagy benzinkutasnak is. Végül arra gondoltam, hogy Binder Géza szalonjába megyek el dolgozni, mert nagyon jó barátom. Hajat mostam, így gyűlt össze a vacsorához szükséges pénz. - mesélte Ágica, akinek a főztjét ismerősei rendszeresen megdicsérik. - Nagyon szeretek főzni és állítólag jól is tudok. A barátnőim és a családom is szívesen eszi az általam készített finomságokat. - mondta a híresség, aki nagyon izgult a vacsora készítése közben is. Ágica azt is elárulta, igyekezett mindent tökéletesen csinálni és ez sok idejét elvitte.

-A konyha olyannyira friss volt, hogy az édesanyámtól kapott étkészletből a mostani vendégeim voltak az elsők, akik falatoztak, illetve a keresztmamámtól kapott edénykészletem is most lett először igazán használva. Ha lehetőségem lenne egy pótforgatásra, Kökény Attila és Nyári Kálmán zenekarával reggelig buliznék a társasággal és nem készíteném ki magam lelkileg ennyire, mint az én vacsorámon látható volt. A családom, de legfőképpen nagymamám és anyukám mindig is a talán túlzott vendégszeretetéről volt híres. Remélhetőleg ezt a családi tulajdonságot azért a vendégek rajtam is észrevették! - magyarázta Ágica.

A társaságot az említett zenekarral várta a házigazda, de a kezdeti jó hangulatot beárnyékolta Leó ajándéka. - Egy zsák földet kaptam Leótól, mondván, hogy tanuljak meg a földön járni. Mondanom sem kell, hogy ezzel mennyire megbántott. Ezután nehéz volt elengedni magam, amit nagyon sajnálok. - vallotta be a Hal a tortán szakácsa. - Próbáltam kirekeszteni a mi macska-egér kapcsolatunkat ebből az egészből, de nehezen ment. - tette hozzá a híresség.


Forrás: bulvaros.hu

2009. április 14., kedd

Leó kincskereséssel szerzett pénzt a ma esti vacsorához valókra

Dér Heni sírva fakadt Leónál a verekedés láttán

Kedd este Leó látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait. A híresség számos fordulattal szolgált a vacsora ideje alatt, kezdve azzal, hogy óriás csótányait díszként a vacsoraasztal közepére helyezte. A gyakorlott szakács menüjét kincskereséséből fedezte, majd az este folyamán verekedésbe is keveredett.

Leó nem mindennapi hobbijával keresett pénzt vacsorájához. - Ha van egy kis időm, kincset szoktam keresni. Nagyon sok jó dolgot lehet találni, egy fémdetektorom is van, hogy hatékonyabb legyek. Egy régiségkereskedő barátomnál adok el rengeteg dolgot, a türelem kifizetődik. - mesélte Leó. - Rendszeresen főzök, így ez nem okozott gondot, igaz, hogy most olyan fogásokat készítettem, amit korábban csak egy-két alkalommal főztem. - tette hozzá a híresség.


A házigazda pénzszerzésén túl más érdekességgel is készült. - Mindenki virágcsokrot rak ki asztaldísznek, gondoltam, én újítok. Így az óriás csótányaimat raktam oda az asztal közepére. Mindenki meglepődött, de a csajok meg is fogdosták őket, úgyhogy nem taszítottak nagyon senkit sem. - emlékezett vissza Leó, aki az este folyamán verekedésbe keveredett. A híresség lakása előtt elcsattant egy pofon, amitől befagyott a hangulat, Dér Heni még sírdogált is ijedtében.


Forrás: bulvaros.hu

Gyetván Csaba idegenvezetéssel szerzett pénzt a vacsorához valókra


Gyetván Csaba olasz segítségre támaszkodott

Csaba hétfőn idegenvezetőnek állt, majd olasz barátjával Fabioval készítette el a vacsorát Ágicának, Dér Heninek, Leónak és Sebeők Jánosnak.

Gyetván Csaba nem ijedt meg a feladattól, egyértelmű volt, mivel keresi meg vacsorája árát. „Három nyelven is beszélek, van helyismeretem, így egyértelmű volt, hogy idegenvezetéssel szerzek pénzt. Ráadásul a külföldiek könnyebben áldoznak egy kisebb összeget ilyesmire.” – mesélte a híresség, akinek a főzésben elkelt a segítség. – „Ha két személyre, határidő nélkül kell vacsorát készíteni, akkor semmi gond nincs, most azonban többről volt szó. Nagyon izgultam, ráadásul sietni is kellett, így nagyon jól jött Fabio segítsége. A főételnél a tésztafőzésben pedig Heni segített, nélküle nem is tudom, mit csináltam volna.” – vallotta be Csaba.

A társaság hétfő este még csak ismerkedett egymással, bár a vendégsereg külön feladatot kapott Csabától, ami kicsit összehozta a társaságot. „A ricottás doboz ott maradt Fabionál, egyszerűen elfelejtettük elrakni. Éppen ezért az tűnt a legegyszerűbbnek, hogy a vendégsereg megy el érte, ami persze nem tetszett nekik.” – emlékezett vissza a feledékeny házigazda. – „Ez azonban nagy gondot nem okozott, mindenki laza és nyitott volt, gyorsan összebarátkoztunk. Nem érződött a vacsora alatt, hogy ez az első este, jó hangulat volt.” – tette hozzá Gyetván Csaba.


Forrás: tv2.hu

2009. április 10., péntek

Gombos Edina brazil táncosokkal lepi meg vendégeit a Hal a tortán mai estjén


A húsvéti hét utolsó vendéglátója Gombos Edina volt a Hal a tortánban, akihez Korda György előző ígéretéhez híven olyan ruhában érkezett, amilyenben még sosem láttuk.


Gombos Edina nem szereti az ünnepeket, így a Húsvétot sem. A rádiós nem is hagyományos menüvel, hanem latin ízekkel készült vendégeinek.
- Nem vagyok gyakorlott szakács, de szeretek főzni, igazi kikapcsolódás nekem. Tíz-tizenöt étel van a repertoáromban, amit gond nélkül el tudok készíteni - mesélte Gombos Edina.
- A vendégeket latin ételekkel vártuk. Mexikói leves, kubai főétel és spanyol édesség került az asztalra, ezért volt szükségem a férjem, Alberto segítségére. Vele vásároltam és ő felügyelte az ételek fűszerezését, elkészítését - tette hozzá a hírszerkesztő-műsorvezető.


A vendégek húsvéti ajándékokkal készültek, Edina még egy nyuszit is kapott Korda Györgytől, aki néhány nappal ezelőtti ígéretéhez híven eldobta az öltönyt és végre sportosan, hétköznapi lezser szerelésben érkezett a házigazdához, aki később meglepte a csapatot.
- Mindenki arra számított, hogy kubai salsát fogunk táncolni és ehhez kapcsolódik majd a program. Éppen ezért gondoltam arra, hogy meglepek mindenkit és brazil táncosokat hívok - emlékezett vissza Edina.
- Először kicsit féltem, hogy mennyire lesz vevő rá a társaság, de mindenki bekapcsolódott és táncolt - mesélte a házigazda, aki kubai szivarral is megkínálta vendégeit.


Forrás: sztarbutik.hu

2009. április 9., csütörtök

Korda Györgyöt megfenyegette a felesége a konyhában: ezentúl több feladatot kap


Korda György kést rántott

A Hal a tortán húsvéti hetén csütörtökön Korda György látta vendégül a sztárszakácsokat. Az énekes a vásárlást egyedül intézte, de a főzésnél már egy séf segítségét kérte. Korda György libamájjal, szarvas pörkölttel, máglyarakással és koktéllal várta a társaságot.



Korda György ezúttal felesége nélkül, egyedül indult vásárolni. Az énekes korai bizonytalansága után egész magabiztosan mozgott a piacon, a főzést azonban nem bízta a véletlenre. "Életemben először főztem, így elkélt a segítség. Libamájat és szarvas pörköltet készítettem, Edinának pedig külön egy joghurtos pácban érlelt sertésszeletet sütöttem ki, mert előző nap megjegyezte, nem szereti a vadat."- mesélte Korda György. - "Desszertnek a máglyarakást választottam, mert ez Klárika kedvence." - tette hozzá az énekes, akit felesége megdicsért a konyhában és megfenyegette, ezentúl több feladatot kap majd.



A vendégsereg koktélozással kezdte az estét, aminek hatalmas sikere volt, több kör is fogyott a B52-ből. - Nagyon körültekintően készültem az estére, igyekeztem mindenkinek a kedvében járni. - vallotta be az énekes. - Saját produkcióval készültem. Bódi Gusztiékat hívtam el, hogy közösen adjuk elő a My way egyik feldolgozását. Szerintem tetszett a vendégeknek a dal.- tette
hozzá Korda György.


Forrás: bulvaros.hu

2009. április 8., szerda

Balázs Klári főz ma este a Hal a tortánban



Balázs Klári első húsvéti sonkája


Szerdán az énekes házaspár hölgy tagja, Balázs Klári látta vendégül a sztárszakácsokat a Hal a tortán c. műsorban. Klári nem ijedt meg a főzéstől, bár a főtt sonkával eddig még nem volt dolga. Korda Gyuri a vendégek előtt, a főzés közben érkezett és egy-két jó tanáccsal is ellátta feleségét.

Balázs Klári rutinos háziasszonyként piacon szerezte be húsvéti menüjének hozzávalóit. „Gyakran főzök, de így is nagy kihívás volt ez az este.” – vallotta be az énekesnő. – „Soha nem készítettem eddig húsvéti sonkát. Az egyik barátomtól kértem tanácsot, mindent az elmondása alapján csináltam és nagyon finom lett a főtt sonka, puha, omlós. Idén magunknak is készítek, az biztos.” – tette hozzá nevetve Balázs Klári, akit főzés közben férje pár jó tanáccsal is ellátta.

A vacsoravendégeket pálinka várja, de hamarosan asztalra kerül a sonka és a csirkepörkölt is. „Nagyon fárasztó nap volt, de végig arra koncentráltam, hogy az ételek jól sikerüljenek és este ne hagyjam magukra a vendégeket, hanem jusson rájuk elég időm.” – emlékezett vissza Balázs Klári. – „Szívem-lelkem kitettem és úgy érzem, jól sikerült minden, a csapat jól érezte magát.” – tette hozzá a művésznő, aki a Carmenből énekelt vendégeinek. Ráadásul a fiúkat meg is táncoltatta a házigazda, de ez már csak Hal a tortán!


Forrás: pophalo.hu

2009. április 7., kedd

Batiz András cigánytáncot ad elő a vendégei szórakoztatására


Hoppá! Csatornát váltott! A Fókusz egykori sztárja főz a ma esti Hal a tortánban!


A Hal a tortán húsvéti hetének keddi napján az egykori kormányszóvivő, Batiz András látta vendégül a csapatot, aki régen az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője volt.



Batiz András lelkesen vetette bele magát a piaci forgatagba, hogy beszerezze a vacsora hozzávalóit.
- Régen, táborozások alkalmával főztem utoljára. Akkoriban a bográcsot elő és mindent bele elv híve voltam - emlékezett vissza Batiz András.
- Mostanában a konyhaművészetből maga az étkezés az, amit hibátlanul csinálok. Éppen ezért volt szükség a feleségem segítségére. Természetesen igyekeztem mindent én csinálni, neki inkább felügyelő szerepe volt, hogy ne rontsak el semmit - tette hozzá a kommunikációs szakember. Batiz András szemöldökcsipesszel szabadította meg a főételnek szánt kacsát minden tollától, a vendégeknek szánt tojásokat pedig egy csapat ovissal festette meg a felesége, Krisztina vezette óvodában.

A vendégek tojáskeresés után fogtak neki a háromfogásos vacsorának, majd autentikus cigányzenét hallgattak.
- A barátaimat hívtam el zenélni, én pedig tánccal készültem - mondta Batiz András.
- Családi szokás, hogy Karácsonykor nem költünk nagy összegeket ajándékra, tavaly például mindenki egy produkcióval készült. Én akkor tanultam meg azt az autentikus cigány táncot, amit most is előadtam. Próbáltunk pár alaplépést megtanítani a többieknek is - mesélte a házigazda.


Forrás: sztárbutik.hu

2009. április 6., hétfő

Puskás Peti locsolóversekkel is készült


Puskás Peti gusztustalannak nevezte, amit csinált!

A Hal a tortán húsvéti hetének első vendéglátója Puskás Peti volt. A fiatal színész-énekes locsolóversekkel készült a hölgyek számára és tojáskrémmel, tortával várta vendégeit. Gombos Edina, Balázs Klári, Korda György és Batiz András nem tudta, mire vállalkozott. Puskás Peti ugyanis egyedül küzdött meg a menü elkészítésével, ami nem ment zökkenőmentesen.

Puskás Peti a vásárlást nem bízta a véletlenre és a húsvét jegyében szerezte be a hozzávalókat a vacsorához. - Piacra mentem vásárolni az egyik legjobb barátommal. A húsvétra való tekintettel gondoltam, hogy majd locsolásért és éneklésért cserébe mindent megkapok a piacon a néniktől, és be is jött. Majdnem mindent sikerült így beszereznem. - mesélte Puskás Peti.



A fiatal szakácsnak azért nem ment minden zökkenőmentesen. - Sikerült leejtenem egy tálca tojást és így egy darabbal indultam haza, de szerencsére Szilárd eldugott párat a lakásban, így nem szenvedtem hiányt. - emlékezet vissza Peti. - A kajákról nem is tudtam, hogy néznek ki, nem szoktam sűrűn főzni. Eléggé gusztustalanok voltak, de ennek ellenére minden finom lett.- tette hozzá a színész-énekes. Peti elmondása szerint nem tudott a vendégeivel elég időt tölteni, mert sokat kellett a konyhában sündörögnie. Puskás Peti egy különleges énekes produkcióval is készült, de ez már tényleg csak Hal a tortán!


Forrás: bulvaros.hu

2009. április 3., péntek

Csisztu Zsuzsa Délkelet-Ázsia világát csempészte be a Hal a tortánba


Merész és bevállalós! Betegen is hastáncolt a Hal a tortánban a TV2 egykori sztárja!

Csisztu Zsuzsa a hét zárásaként péntek este indonéz ízeket varázsolt Pártos Csilla, Janicsák István, Kaszás Géza és Kentaur elé. A különleges ételek mellett autentikus indonéz tányértáncos bemutatóval és hastáncos lányok produkcióival lepte meg a vacsoravendégeit. Míg Csilla és Zsuzsa beállt a profik mellé, addig a fiúk a régi idők tornakunsztjaival kedveskedtek a házigazdának.


Csisztu Zsuzsa gondolt egy merészet és ellentétben a legutóbbi győztes receptjével - amikor a magyar konyha egy-egy remekével, a tornászmódra készített spárgakrém levessel, különleges kacsamell steakjével és házi rétesével lepte meg vendégeit -, ezúttal a délkelet-ázsiai egzotikus íz világot varázsolta a vacsoraasztalra.
- Imádom az indonéz konyhát és az ország hangulatát. Magam is jártam már Balin és az a vendégszeretet, törődés, gondoskodás, amit ott tapasztaltam, páratlan - mesélte Csisztu Zsuzsa, aki az estére az indonéz nagykövetasszonytól kapott ruhákat, magának és a vendégeinek.
- Sokszor készítek ilyen jellegű ételeket, a férjemtől még egy speciális wokot is kaptam, amit tudok használni a kerámia lapos tűzhelyemen. Az egész család szereti a keleti konyhára jellemző páratlan ízkombinációkat. Ráadásul ahogy nekünk magyaroknak, nekik is rengeteg ízletes és tartalmas levesük van - tette hozzá az egykori műsorvezető.

Az asztalra kerülő fogások mellett a ruhák, a terítés és a program is Indonéziát idézte.
- Ahogy egész héten, most is közösen táncoltunk egy kicsit Csillával. Úgy érzem, nagyon jó kis párost alkottunk. A hagyományos indonéz tüzes tányértáncnál még csak a szánkat tátottuk, de amikor az est hangulatába becsempészett perzsa mesevilág is megjelent, a hastáncosok minket sem hagytak ülni tovább a székeken és egy-két alap mozdulatot ellesve közösen táncoltunk tovább - emlékezett vissza Csisztu Zsuzsa.
- Az egész hét rendkívül mozgalmas volt, okos, tehetséges és szórakoztató vacsoravendégekkel, akiknek a személye jelentette a legfőbb motivációt, hogy újra részt vegyek a főzésben, s annyira egymásra talált a társaság, hogy megbeszéltük: civilben is folytatjuk majd a közös estéket. Nagyon fárasztó volt kissé betegen az utolsó napon helytállni, de szerencsére zökkenőmentesen ment minden és csodálatosan éreztük magunkat - mondta a házigazda, akinek a fiúk különleges, a régi időket idéző tornaprodukcióval készültek, de ez már tényleg csak Hal a tortán.


Forrás: sztarbutik.hu

2009. április 2., csütörtök

Kaszás Géza fülbevalót kapott a Hal a tortánban


Kaszás Géza fülbevalót kapott

Csütörtökön igazi házibuli kerekedett a Hal a tortán soron következő házigazdájánál, Kaszás Gézánál.

A színész ráadásul egy hajóra varázsolta oda a rock and roll korszak fiataljainak buliját, zsíros kenyérrel és a legnagyobb Hungária slágerekkel. A házigazda különleges ajándékot kapott: kiszúrták a fülét.

Kaszás Géza az idővel harcolva, nagy rohanásban szerzi be a vacsora alapanyagait. „Nagyon ritkán főzök, a feleségem az, aki inkább otthon van a konyhában. Egyetlen olyan esemény van, amikor én főzök: a nyári grill partyk a barátainkkal.” – mesélte a színész. – „Greg, egy michelin csillagos szakács volt a segítségemre, mert teljesen idegen helyen, egy hajón főztem.” – tette hozzá Kaszás Géza.

A Hal a tortán talán legkülönlegesebb ajándékát kapta Kaszás Géza vendégeitől. „A csapat közölte, hogy fülbevalóm lesz. Meglepődtem, nem igazán tudtam mire vélni a dolgot. Nem volt nagyon vészes a szúrás.” – emlékezett vissza a színész. – „Megbarátkoztam a fülbevalóval, biztosan meg is tartom.” – tette hozzá Kaszás Géza, akinek estéjén mindenki táncra perdült.



Forrás. premierfilm.hu

2009. április 1., szerda

Vámpír bál a Hal a tortánban - Kentaur misztikus estéje


Kentaur véres estéje

Szerda este a Hal a tortán sztárszakácsai egy igazi vámpír bálba csöppentek.

Igaz, vért nem kellett szívni Csisztu Zsuzsáéknak, ezen kívül minden adott volt Kentaurnál a misztikus estéhez. Az élethű jelmezek mellett gyönyörű tálalás, ötletes menü kártya és frissen sült ételek várták a vendégeket.

A Hal a tortán filmes hetének szerdai estéjén Kentaur a Vámpírok bálját varázsolta a vacsoraasztal mellé. A díszlettervezőről kiderült, nem csak a jelmezek, az ízletes ételek készítésében is otthon van. „Nem mondom, hogy minden nap szoktam főzni, de gyakran szakácskodom. Leginkább nyáron, baráti összejövetelek alkalmával veszem birtokba a konyhát.” – vallotta be Kentaur. – „Hétköznaponként nem nagyon van időm erre, ráadásul mostanában a feleségem is különösen nagy kedvvel főz, ráadásul nagyon jól! Így azt hiszem, az én tudományomra e téren nincs szükség.” – tette hozzá az elismert díszlettervező.

Csisztu Zsuzsa és Pártos Csilla parókát és abroncsos ruhát vett magára, hogy ideális áldozatai legyenek a két vámpírnak, Kaszás Gézának és Janicsák Istvánnak. „Szinte egyértelmű volt, hogy a filmes héten vámpíros estét rendezek, hiszen most a Vámpírok Bálja tölti ki az életemet, ebben dolgozom.” – mesélte Kentaur. – „Ráadásul jó poénnak tűnt, hogy beöltözve megyünk a zöldségeshez. Működött is a dolog, mindenki meghökkent.” – emlékezett vissza a házigazda. – „Az, hogy a jelmezek és a menükártya jól nézzen ki, részemről szinte kötelező volt. E mellett az ételekre is nagy hangsúlyt fektettem, mindent frissen akartam megsütni, ami nagy figyelmet igényelt, hiszen házigazdaként nehéz egyszerre a készülő vacsorára és a vendégekre egyszerre koncentrálni.” – vélekedett Kentaur.


Forrás: pophalo.hu

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO