2008. december 31., szerda

Paudits Béla inkább éhen hal, de nem főz!A TV2 sikerműsora, a Hal a tortán szerkesztői keresték meg a minap a színészt, aki több fórumon is elpanaszolta már azt, hogy csekély nyugdíja miatt alig tud életben maradni.
A műsor szervezői úgy vélték, örül majd egy felkérésnek, melyért pénzt is kap. Hát nem így történt! Egymás után érkeznek a legismertebb sztárok a Hal a konyhán forgatására. Schobert Norbi, Dukai Regina, Fekete Laci, Szandi, de még Bodrogi Gyula számára sem volt lealacsonyító a műsorban való szereplés és főzés, de úgy tűnik, Paudits Bélának ez a munka legalja! – írja a Kiskegyed.

A színész a Napi Ásznak mesélte el a történteket.

- „A Hal a tortán szerkesztői nemrég megkerestek, és több százezer forintot ajánlottak nekem azért, hogy szerepeljek náluk. Bár haboztam egy ideig, nemet mondtam, mivel nem voltak hajlandóak elárulni, hogy kikkel kellene együtt szerepelnem!” – árulta el a lapnak, majd kifejtette a műsorról alkotott véleményét is.

- „Nincs arra szükségem, hogy olyan embereket eresszek be a lakásomba, akik rendezői utasításra beszólnak nekem. Inkább éhen halok, de nem megyek le kutyába, nem adom el magam!”- nyilatkozta a színész. Több lapban és tévéműsorban is elmondta Paudits, hogy egészen egyszerűen nem jön ki az államtól kapott nyugdíjából.

Véleménye szerint rosszul számolták ki járandóságát, de vannak, akik úgy gondolják, hogy amíg külföldön élt, és itthon, mikor szabadúszóként dolgozott hosszú éveken át, nem fizette rendesen a járulékokat, ezért kap ilyen kevés pénzt. Paudits rossz helyzete miatt tavaly már öngyilkossággal is fenyegetőzött, de szerencsére nem tett kárt önmagában.

A színész egyik napról a másikra él, de vannak, akik mind a mai napig segítik. Paudits Béla azt is elárulta, hogy semmi kedve olyan műsorban szerepelni, ahol lépten-nyomon megaláznak egyes szereplőket.


Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO