2009. február 16., hétfő

Bagi Iván és Komár Laci együtt énekelnek az érkező vendégeknek


A Hal a tortán sztárszakácsai ezen a héten ugyanazt a menüt készítik el, de könnyítésként hívhatnak maguk mellé egy segítséget. Elsőként Bagi Iván próbálkozott meg a zöldséglevest, wellington bélszínt és csoki szuflét tartalmazó vacsora elkészítésével. Egy emlékezetes duettre is sor került hétfő este, hiszen vendégként Komár Laci is beugrik.



Bagi Iván elsőként állt neki a Hal a tortán menünek, segítségként pedig egykori ovis társát, Bencét hívta el. "Sokkal nehezebb volt így főzni, hogy adott a három fogás. A zöldségleves még annyira nem is bonyolult, mint a wellington bélszín, ami speciális tapasztalatot igényel." - mesélte Bagi Iván. A humorista a főzés közben sem mellőzte a poénokat. Folyamatosan parodizált és pár feladatot Bencére hagyott. A nyers hús például taszítja Ivánt.

Karda Bea, Hargitay Bea, Németh Lajos és Váczi Gergő ajándékokkal érkezett Ivánhoz, aki a welcome drink előtt különleges meglepetéssel készült. "Együtt énekeltem Komár Lacival. Ez nekem annyira megható és emlékezetes pillanat volt, hogy mindig is hálás leszek neki ezért." - vallotta be Iván. - "Felnézek Komár Lacira, gyerekkoromban sokat hallgattam a dalait. Megosztó személyiség és elég makacs, de én nagyon tisztelem őt." - tette hozzá a humorista.



Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO