2009. február 24., kedd

Jelmezbál Vámosi Vikinél


Medveczky Ilona nyomait viseli magán Klapka György!

A Hal a tortán második estéjén a gyönyörű modell, Vámosi Viki látta vendégül a csapatot. A vörös szépség a farsangi szezonra való tekintettel jelmezbált rendezett. A vicces öltözékek egy ideig elvonták a figyelmet az ételről, amit Viki barátai receptjei alapján készített el.

Maksa Zoltán után a hét második vendéglátója Vámosi Viki volt.

- Szoktam főzni, igaz, a nagy vendéglátás nem jellemző rám. Nem a jól bevált receptjeim alapján állítottam össze a menüt, a barátaimmal közösen találtuk ki a fogásokat. Így nagyon koncentráltam, hogy minden tökéletesen sikerüljön. - vallotta be a modell.



- A fánkkal gyűlt meg leginkább a bajom. Majdnem feladtam, de aztán egy kis "varázspor" segítségével sikerült azt is elkészíteni. - titokzatoskodott Viki.

A farsang jegyében Ágnes és Maksa Zoltán a Star Wars-t varázsolta a vacsoraasztalhoz, de a legnagyobb sikert Klapka György Medveczky Ilona jelmeze aratta.



- Nagyon jól sikerült a beöltözés, jó ötletnek bizonyult ez a kis farsangi hangulat. - vélekedett a házigazda, aki gésának öltözött be.

- A társaság Maksa Zoltánnak köszönhetően már első este nagyon jól összerázódott, így nálam sem volt gond. Jó hangulatú este volt. - tette hozzá Vámosi Viki.


Forrás: bulvaros.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO