2009. február 12., csütörtök

Galla Miklós egy szomorú szerelemről szóló dallal szórakoztatta vendégeit


Galla Miklós előszőr mesélt szomorú szerelméről
bulváros.hu

Az angol humor hazai híve, Galla Miklós látta vendégül a Hal a tortán e heti sztárszakácsait csütörtökön. A humoristáról gyorsan kiderült, nem egy gyakorlott szakács. Miklósnak meggyűlik a baja a krumpli pucolással és a palacsinta készítéssel is. A meglepetésként előadott dal és stand up comedy viszont tökéletesre sikerül az utolsó előtti estén.

A trabantozás, a virtuális repülés és a díszletes-vacsora után a humor kap főszerepet a Hal a tortán adásában. Galla Miklós ugyanis nem tartozik a gyakorlott szakácsok közé, így már az előkészületek alatt is számos vicces jelenetnek lehetett szemtanúja az egész ország. A humorista krumpli pucolása közben úgy néz ki, mintha ereit vágná, persze ilyen nagy gond azért nincs.

- Egyedül élek, így szinte minden nap főzök valamit, igaz, csak egy személyre. Most több dologra kellett figyelni, összetettebb volt az egész, de azért nem ijesztett meg a feladat. - mondta Galla Miklós.



Természetesen volt, ami már-már rutinszerűen működött Galla Miklós estéjén. A nevettető ugyanis önmagához hűen dallal készült a társaságnak, melyet egy hatalmas nyakkendőben adott elő.

- A dal, ahogy a legtöbb zenés mű, egy szomorú szerelemről szól. Természetesen vicces formában fogalmaztam meg, hogy jó alaphangulatot teremtsen. Úgy vettem észre, hogy tetszett a többieknek, úgyhogy megérte dolgozni vele. - vallotta be a humorista. Galla Miklós még egy kis stand up blokkal is kedveskedett vendégeinek, de ez már tényleg csak Hal a tortán.

Forrás: bulváros.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO