2009. február 11., szerda

Novák Heni a Kék Macsekba hívta vacsoravendégeit



A színésznő díszletek közé hívta vendégeit!
Hal a tortán: Novák Heni a Kék Macsekban szolgálta fel vacsoráját!

Szerda este a Jóban rosszban Lindája, Novák Heni látta vendégül a sztárszakácsok csapatát. A színésznő a sorozat díszletei között, a Kék Macsekban szolgálta fel vacsoráját, melyet édesanyja segítségével készített

Novák Heni a legjobb segítséggel, édesanyjával szerezte be az alapanyagokat. A jó vacsora alapja az alapos válogatás és a precíz bevásárlás. Az is hamar kiderült, hogy a Jóban rosszban sztárja tisztaságmániás, mindent többször lemos.

- "Egyedül is gyakran főzök, leginkább magamnak és a páromnak, de olykor vendégek is jönnek, így nem volt nagy kihívás ez az este sem ilyen szempontból. Inkább a fáradtsággal kellett küzdeni." - mondta Novák Heni.

- "Az első két napon kipuhatoltam, hogy ki-mit szeret, így az eredeti menü mellé Miklósnak rántott karfiolt is készítettem." - mesélte a színésznő.

Az estén többször előkerültek a szlovák ízek. Kezdődött ez rögtön egy speciális welcome drinkkel, de az anyai recept alapján készült knédli vad hússal is északi szomszédaink kedvencei közé tartozik.


- "Tetszett mindenkinek, hogy egy, a televízióból ismert helyszínen látom vendégül őket. Úgy vettem észre, hogy mindenki élvezte a vacsorát." - mondta a Jóban rosszban Lindája.

- "A vacsora alatt teljesen felpörögtem, nagyon jól éreztem magam, de utána iszonyatos fáradtság tört rám." - vallotta be Novák Heni, aki meglepetésvendégnek Rakonczai Imit hívta el, de ez már tényleg csak Hal a tortán


Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO