2009. február 20., péntek

Váczi Gergő minőségi alapanyagokból készítette a vacsorát



A minőségi alapanyagokra esküszik a sztár!
Hal a tortán: Váczi Gergő nem riadt meg!

A Hal a tortán pénteki sztárszakácsának volt talán a legnehezebb dolga. A vendégek ugyanis már négyszer ették meg a zöldséglevest, a wellington bélszínt és a csoki szuflét, amikor Váczi Gergő az alapanyagok beszerzésébe kezdett.

A műsorvezetőt azonban nem keserítette el a feladat, piacra ment és ismerőseitől minőségi alapanyagokat szerzett be.

Váczi Gergő már megmutatta, mit tud a konyhában, így nem riadt meg a Hal a tortán e heti feladatától sem.

- "Jó volt, hogy nem kellett azon gondolkozni, mit is főzzek. Igaz, hogy a wellington bélszín és a csoki szuflé nem a legegyszerűbb, de ha valaki követi a receptet, akkor olyan nagy baj nem érheti." - mesélte Gergő. -

- "Rengeteg múlik az alapanyagokon. Én például belga csokit használtam és egy mesterszakács rendelt nekem bélszínt." - tette hozzá a TV2 műsorvezetője, aki barátját, a Sugarloaf gitárosát, Tóth Szabit hívta segítségül.

A közös főzést gondos terítés követte, Gergő és Szabi még a terítőt is tökéletesen simára vasalta. A műsorvezető a szalvétákból személyre szabott formákat hajtogat, a lányok koronát kaptak, Lajos cipőt, Iván tollat kapott.

- "Szerintem nagyon jól összerázódott a társaság, szinte minden este történt valami emlékezetes dolog, amire jó visszagondolni." - vallotta be Váczi Gergő.



Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO