2009. február 23., hétfő

Maksa Zoltánnál a hangulatra nem volt panasz


A humorista segítségre szorult!
Hal a tortán: Maksa melegszedviccsel támadott - máshoz nem ért

A Hal a tortán első vendéglátója a héten Maksa Zoltán volt - A humorista a meleg szendvicsek nagy specialistája, más fogáshoz nem nagyon ért. A menü elkészítésében így felesége, Csilla segít.

Maksa Zoltán sosem volt egy nagy szakács, ez hamar kiderült a Hal a tortán adásában. A humorista ennek ellenére boldogan vállalta a kihívást.

„Mindig olyan lánnyal jártam, aki nagyon jól főzött, amikor pedig nem volt senkim, édesanyámnál laktam, így nem nagyon szorultam rá, hogy megtanuljak főzni. Egy-két olyan eset volt, amikor összedobtam magamnak valamit, nagy rajongója vagyok a mélyhűtött termékeknek” – mesélte Maksa Zoltán.

"Tizenöt éve csinálok meleg szendvicset, amihez májkrémet és löncshúst keverek össze. Eddig sikeres volt, most a lányok nem nagyon rajongtak érte" - tette hozzá a humorista.

Zoltánt felesége segítette a főzésben, mégsem a több fogásos menü jelentette a legnagyobb kihívást.

"Azért imádkoztam, hogy kávét ne kérjen senki, mert én nem iszom és megfőzni sem tudok egy rendes kávét. Erre mi volt Ágnes első mondata? Az, hogy hulla fáradt és nagyon szeretne inni egy feketét. Azt hittem felrobbanok az idegességtől" - mondta Maksa Zoltán, akinek végül maga Ágnes segített a kávé elkészítésében.

A humorista azt is elárulta, szerencsére az első pillanatokban feloldódott a társaság, így a hangulatra nem lehetett panasza senkinek.




Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO