2009. február 6., péntek

Humoros hét következik a Hal a tortánban


Újabb sztárszakácsok mérik össze tudásukat a Hal a tortán jövő heti adásában. A Jóban Rosszban színésznője, Novák Heni, az egykori stewardess, Onyutha Judit, a „Trabant slágeres” Sipos F. Tamás, az angol humort kedvelő Galla Miklós és a Papírkutyák című film egyik főszereplője, Kálloy-Molnár Péter ragad fakanalat kisebb-nagyobb sikerrel.

MINDEN AMI HAL A TORTÁN!

A vendéglátást Sipos F. Tamás kezdi, aki nagy slágeréhez hűen Trabanttal megy vásárolni. Igaz, a kocsi lefullad, az alapanyagok végül sikeresen a konyhába jutnak, ahol az énekes fia segítségével készíti el az ételeket. Lázas receptnézegetés, nehézkes edény-felismerés és sörözés jellemzi a vacsora készítést.

Onyutha Judit sem boldogul simán a konyhában. Az időjós Szilárdtól kér telefonos segítséget.

Novák Heni édesanyjára támaszkodik és az is hamar kiderül, hogy a Jóban rosszban színésznője tisztaságmániás és nagyon precíz. A Hal a tortán stábja szerda este egy kis időre a TV2 sorozatának díszletei közé költözik, Heni a Kék Macsekban látja vendégül társait.

Galla Miklós finom ételek helyett inkább viccekkel kedveskedik a többieknek. A humorista nehezen boldogul a konyhában, a palacsinta fogalma is teljesen új értelmet nyer.

Kállóy-Molnár Péter is elveszti a fonalat az előétel elkészítése után, de családi segítséggel végül minden helyre kerül. A színész Bebével és Áronnal várja a vendégeket. Legújabb filmjének, a Papírkutyáknak betétdalát a két énekes adja elő. Az este végül közös gitározásba torkollik, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Forrás: tv2.hu


Kép: hirextra.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO