2009. február 3., kedd

Bencsik Tamara szerb táncra tanítja vacsoravendégeit


A Hal a tortán második estéjén Bencsik Tamara látja vendégül a sztár csapatot.

A Megasztár negyedik szériájának énekesnője erősítésként barátnőjét hívta el, hogy közösen ismertessék meg a társaságot a szerb ételekkel és zenével.

A Megasztár negyedik szériájának felfedezettje, Bencsik Tamara szerb ételekkel készült, hogy bemutassa főzőtudományát a kamerák kereszttüzében. Az énekesnő - akár a megasztáros héten egykori énekes társai - nem egyedül, hanem barátnőjével vágott neki a jellegzetes menünek.

- Niki jött velem már bevásárolni is és a főzésben is segített. Igazából egyedül is el tudtam volna készíteni az ételeket, de úgy gondoltam, ha már egy zenekarban énekelünk és nagyon jó barátnők vagyunk, akkor miért ne vehetne részt ő is ebben a buliban. - mesélte Bencsik Tamara. - Szoktam főzni, inkább készítek valamit, mint hogy étterembe menjek. - vallotta be az énekesnő.


Tamara senkit nem ismert a társaságból, csak Palcsó Tomival találkozott korábban pár alkalommal.

- Úgy érzem, hogy az én estémen már felszabadultabb volt mindenki, jó hangulatban telt az este. - mondta az egykori megasztáros, aki barátnőjével szerb táncra is tanította a vacsoravendégeket.

- Zana József udvarlása először nagyon zavart, kellemetlen volt, de aztán elvicceltük az egészet és nem volt ebből semmilyen probléma. - mesélte Tamara.


Forrás: bulvaros.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO