2009. január 22., csütörtök

Egyre finnyásabbak a sztárok

Igaz, ami igaz, celebjeink általában fontosnak tartják a külsejüket. Az viszont elgondolkodtató, hogy még a csupán egy hétig tartó főzős műsor kedvéért sem hajlandóak kompromisszumot kötni.

Egymás főztjének kritizálásából űznek sportot a Hal a tortán sztárjai. Persze, tudjuk, ez egy ilyen műsor, ám mégiscsak arról szólna, hogy celebjeink megkóstolt ételeket pontozzák, és nem arról, hogy alig, vagy bele sem kóstolnak egymás főztjébe.

A kedden Bogi és kongói vacsorája volt a célpont. A vendégek eleve negatív elfogultsággal ízlelgették az ételkülönlegességeket.



Ebből okulva Liptai Claudia szerdán mindenkinek személyre szabottan, külön főzött, de ez sem aratott osztatlan sikert. A két legfinnyásabb hiresség Fekete Laci és Csősz Bogi volt. Míg az erőember csülköt és borjú bécsit kapott, addig a modellnek sült kecskesajttal kedveskedett Claudia.
Lacinak a bécsi szelet okozott némi fennakadást, Bogi pedig egyenesen közölte, hogy ő már este nem eszik sajtot, csak zöldséget és halat. Persze azért megkóstolta, de keménynek találta.
Claudia tűrtőztette magát, de látszott rajta, hogy dühös Bogira, és be is szólt neki! A műsorvezető azt javasolta a modellnek, hogy ha nem tetszik neki, amit kap, szaladjon le közértbe.

Forrás: storyonline.hu


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO