2009. január 30., péntek

Ma este olasz vacsora lesz László Boldizsárnál


A menü végén Vujity Tvrtko gitározott!
Hal a tortán: László Boldizsár olasz vacsorával készült!

A Hal a tortán pénteki adásában a Cotton Club Singers egykori énekese, László Boldizsár vett kötényt magára a konyhában. A nap igazi, olaszos hangulatban telt már a bevásárlástól kezdve.

A menü végén Vujity Tvrtko gitárt ragadott és természetesen az is kiderült, ki lett a hét legjobbja. László Boldizsárnak nem kellett sokat gondolkoznia, milyen vacsorát készítsen vendégeinek.

A Boldi és a Keresztapák frontembere egyértelműen az olasz ételekre szavazott.

- "Rengeteg alkalommal jártam Itáliában, egy rokoni szál is az országhoz köt, így szinte egyértelmű volt, hogy olasz fogásokat készítek." - vallotta be László Boldizsár.

- "Egy séf barátom segített már a bevásárlásnál is, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön a vacsora és a konyhában sem hagyott magamra. Ritkán szoktam főzni, leginkább akkor, ha egyedül maradok a gyermekemmel." - mesélte az énekes.

Vujity Tvrtko megcsillogtatta gitártudását

A zene kapja a főszerepet az ételek mellett, Boldi már az ajtóban egy dallal fogadja a társaságot és a vacsora közben is újabb produkcióra kerül sor, amikor Vujity Tvrtko megcsillogtatja gitártudását.

- "A zene fontos szerepet kapott. Az is ezen az estén derült ki, hogy ki lesz az utódom a Cotton Club Singersben. Csak annyit árulhatok el, hogy egy szegedi énekesről van szó." - titokzatoskodott László Boldizsár.


Forrás: bulvar.ma.hu


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO