2009. január 15., csütörtök

A józan szereplők nem érdekesek

Nem számít, hogy forog a felvétel...
A józan szereplők nem érdekesek a Hal a tortánban?

Sok hírességgel fordult elő, hogy a kamerák előtt is felöntött a garatra - Az alkohol szinte egyik vacsoráról sem hiányozhatott, de a sztárok úgy érzik, senki sem játszotta meg magát és nem itták le magukat a sárgaföldig.

Volt, aki mértékkel, volt, aki anélkül ivott a Hal a tortán forgatásain - A sztárok közül olyan is akadt, aki korábban sosem fogyasztott alkoholt, most mégis részt vett a koccintgatásban: Kovács Áron és Schobert Norbi. Előfordult, hogy már a főzéskor előkerült a borospohár, így például Kasza Tibi vagy Keleti Györgyi esetében - adta hírül a Napi Ász.

A legillumináltabb csapatnak is kikiáltottak egy ötösfogatot, élén Dopeman-nel, de Nagy Feró sem keveset nézett a pohár fenekére a forgatáson.

A lapnak Karda Bea elmondta, szerinte ő olasz származása miatt harsányabb, két deci bortól is jókedve van; ugyanakkor rokonait kellemetlen helyzetbe hozta a műsor, az utcán azt kérdezgették tőlük, valóban alkoholista-e az énekesnő! Bea elmondta, több olyan hírességről is tud, akiket alkoholfüggőként próbáltak beállítani a műsorban.

Baby Gabi a Napi Ásznak elárulta, nem játszotta meg magát a forgatás miatt, a buli kedvéért szokott pálinkát fogyasztani. Nem voltak a Hal a tortánban hullarészegek, szerinte mértékkel ittak. Úgy véli, volt olyan asztaltársaság, ahol a hangulat oldása kedvéért nem ártott volna pár kupicával felhajtani...

Körtvélyessy Zsolt, a Barátok Közt egykori Hoffer Józsija húsz éve nem fogyaszt alkoholt. A főzősműsort elnézve az az érzése volt, mintha a józan embereket nem találnák érdekesnek a műsorgyártók - árulta el a Napi Ászban.

Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO