2009. január 6., kedd

A megasztár segítséget kért barátjától - Összeadták Ásós Attilát és Kustánczi Liát!



Kedden a Megasztár negyedik szériájának döntőse, Ásós Attila látta vendégül a Hal a tortán sztárszakácsait - A zeneszerző-énekes rutinosan mozog a konyhában, mégis barátja segítségével állította össze menüjét. Az este végén pedig egy nem mindennapi esküvőre is sor kerül...
Ásós "Pacsirta" Attilát egy ország ismerte meg a Megasztár negyedik szériájában. A hangjával és saját dalaival sokakat lenyűgözött, most azonban eljött az idő, hogy a konyhában is bizonyítson.

„Szeretek főzni, úgyhogy nem ijedtem meg a feladattól. Igaz, hogy legtöbbször saját magam találok ki ételeket, ösztönösen vásárolom meg az alapanyagokat, érzés alapján fűszerezek, tehát komponálok, akárcsak a zenében. Eddig mindig sikere volt ezeknek a sajátos ételeknek.” – mondta Attila.
A főzésben az énekes segítségére volt barátja, a szintén megasztáros Nagy Laci is. Az asztalra kerülő tyúkhúslevessel a lányoknak akad gondja.

Bangó Marika a tyúk körme miatt akad ki, míg Liának a bőr nem tetszik. Az apró problémákon szerencsére gyorsan túljut a társaság.

"Nagyon jól éreztem magam, Ihos Józseffel rengeteget nevettünk, de Erik és a lányok is szimpatikusak voltak." - mesélte az énekes.

Liával annyira jól megértették egymást, hogy Ihos József egy rögtönzött kis ceremónián össze is adta Attilát és a modellt.

Forrás: bulvar.ma hu



Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO