2009. január 23., péntek

Jövő héten: Afrikai, olasz és erotikus menü a Hal a tortánban

Afrikai, olasz és erotikus menü a Hal a tortán-ban

A Hal a tortán negyedik hetén igazán színes társaság gyűlt össze, hogy kiderüljön ki ügyesebb a konyhában. A kemény öklű Pesuth Rita, a sztriptíz-bajnok Pirner Alma, a romantikus Gergely Róbert, a swinges László Boldizsár és a sokat látott riporter, Vujity Tvrutko vállalkozott arra, hogy menüsorával elkápráztassa vendégeit.




Vujity Tvrutko valószínűleg az előző heti Hal a tortán hatása alá került, mert Bécsben egy afrikai boltban szerezte be menüjének alapanyagait, amely alapvetően nem sok jóval kecsegtet. Afrikai sör és pálma bor is került a riporter kosarába. Tvrutko kis segítséggel látott neki a nem mindennapi menünek, de nem ő volt az egyetlen, aki támaszra szorult a héten.

Pirner Almát férje, míg László Boldizsárt az olasz séf, Adamo segítette.

Gergely Robiról kiderült, hogy nem csak a színpadon, hanem a konyhában is otthonosan érzi magát.

Pesuth Rita pedig hasznát vette sportos életmódjának, mert a levesbe szánt gyöngytyúk nem könnyítette meg a sztárszakács dolgát. Rita persze a csapatot is megmozgatta, jégre vitte a vendégeket.
László Boldizsár nem fáradt el a csúszkálásban, másnap Pirner Almánál a rúdon pörögve táncolt, de a héten előkerült egy fotó is a sapka nélküli Vujity Tvrutko-ról, de ez már tényleg csak Hal a tortán.


Forrás: tv2.hu


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO