2009. március 21., szombat

Bepálinkáztak a sztárok! - a jövőheti előzetes szerint


Hogy jön a pálinka a sajtos tejfölös csirkéhez? A Hal a tortán sztárjai jövő héten megmutatják. Beleznay, Nádas és persze Tornóczky Anita – íme a főzőműsor jövő heti menüje!


A Hal a tortán következő hetén a humor, a zene, pár ló és a pálinka is jelentős szerephez jut. Kállai Ildikó, Tornóczky Anita, Beleznay Endre, Nádas György és Pintér Tibor kerül szakács szerepbe. Sajtos tejfölös csirke, zöldséges rakott padlizsán, gulyásleves, bio étel és pörkölt is kerül az asztalra. Feltűnik Hajdú Péter és Bach Szilvia is, de a csapat nyeregbe is száll kisebb-nagyobb sikerrel.

Megszokhattuk már, hogy a Hal a tortán műsoraiba legalább annyi agymenés kerül, mint tiszta gasztronómiai élmény.

A hetet Beleznay Endre kezdi, aki lányával indul bevásárolni és a főzéshez is segítséget kér Bodzától. A konyhában kissé gyakorlatlan humorista csoki tortát süt és meggyűlik a baja egy konzervnyitóval, de végül a sajtos tejfölös csirke is elkészül. Az este táncos mulatsággal kezdődik és pálinkával.

Ráfér a csapatra az erősítés, mert a keddi napon Tornóczky Anita pálinka kóstoló versennyel szórakoztatja a csapatot. Persze csak azután, hogy menüsorát barátja, Hajdú Péter segítségével készíti el. Az egykori műsorvezető még főzés közben sem feledkezik meg kutyájáról, akit lelkesen etet.

Pintér Tibor az este folyamán egy dallal kedveskedik a házigazdának, míg szerdán egy egész lovas színházat vonultat fel a csapatnak. Pintér Tibor lóháton dalolva szórakoztatja vendégeit, gulyáslevest készít és nyeregbe is ülteti Kállai Ildikót, Tornóczky Anitát, Beleznay Endrét és Nádas Györgyöt.

Csütörtökön a magyaros ízek után Kállai Ildikó bio ételei kerülnek asztalra, az este pedig egy néptáncos produkcióval kezdődik.

A hetet Nádas György zárja, aki a hatvanas éveket idéző estét szervez. A nosztalgikus hangulat elvarázsolja a csapatot, ahogy a humorista tojáslevese is. Bach Szilvia és Ajala a kor táncdalfesztiválos résztvevőit parodizálják.

De ez már tényleg csak Hal a tortán!


Forrás: hirextra.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO