2009. március 31., kedd

A Hal a tortánban Pártos Csilla a Chicago című film hangulatára építi az estét


Kedd este Pártos Csilla látta vendégül a csapatot a Ha a tortán c. műsorban. A főzésben rutinos anyuka az asztalra kerülő fogások mellé igazi revü hangulatot teremtett. Pártos Csilla segítségére volt Csisztu Zsuzsa is, akivel közösen adtak elő egy kis táncos produkciót a Chicago című filmből.


Pártos Csilla biotermék-megszállottként csupa egészséges alapanyagot vásárolt. Az egykori revü táncos rutinos szakácsként készítette el menüjét.
- Rendszeresen főzök, ha időm engedi, minden nap. Igaz, hogy a férjem és a fiam sem nagy ínyenc, de én azért olykor igyekszem különlegességeket is az asztalra tenni - vallotta be Pártos Csilla.
- Egyedül a muffin nem lett tökéletes. Ízre stimmelt, csak épp nem lett olyan szép magas, amilyen szokott, de ilyen az élet - tette hozzá az egykori táncosnő.

Csilla nem véletlenül választotta a több Oscar díjas filmet az este hangulatának meghatározásakor.
- Szinte egyértelmű volt, hogy revü hangulatot teremtsek a múltam miatt. A Chicago című filmet imádom, fantasztikus a története és nagyon passzol rám - mesélte Pártos Csilla.
- A csillogás, a mosoly mögött ott lehet a fájdalom, a keserűség is. Mindenkinek vannak pozitív és negatív periódusai. Ezt a film hűen visszaadja és ezt akartam én is megjeleníteni. Persze mindezt humorral, játékossággal, hiszen ez nagyon fontos dolog - tette hozzá az egykori táncosnő, aki közel másfél évvel ezelőtt súlyos immunrendszeri betegségben szenvedett, amiből mostanra sikerült talán teljesen kigyógyulnia.

Forrás: sztarbutik.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO