2009. március 28., szombat

A jövő heti Hal a tortánban: Vámpírok, füllukasztás, hastánc és asszonykórus


Ismét tematikus héttel jelentkezik a Hal a tortán. Janicsák István, Pártos Csilla, Kentaur, Kaszás Géza és Csisztu Zsuzsa egy-egy film hangulatát varázsolja oda a vacsoraasztalhoz. Éppen ezért az ételek mellett fontos szerepet kapnak a jelmezek és a sminkek. Az igazi lagzi hangulat mellett, vámpírok, musical szereplők és a hamisítatlan rock and roll is képernyőre kerül.

Hétfő este a ZZ Labor egykori frontembere, Janicsák István a Kusturicza filmek hangulatát vegyítette egy igazi magyar lagzival. Természetesen a Veresegyházi asszonykórus sem maradhatott ki a buliból. Tyúkhúsleves, kakaspörkölt, hurka, kolbász és rétes is került az asztalra. A vendégeket 60 fős lakodalmi sereg fogadja, melyet kedden a Chicago című filmből ismert revühangulat követ. Pártos Csilla bio-megszállottként csak egészséges ételeket rak vendégei elé.



A szerdai napon a vámpírok uralják a terepet. Kentaur semmit sem bíz a véletlenre, speciális menükártyát készít és Kaszás Gézából és Janicsák Istvánból is vérbeli vámpír lesz. Csütörtökön a rock and roll váltja a véres hangulatot, Kaszás Géza a Made in Hungária hangulatát hozza el egy hajóra. A csapat igazi házibuliba csöppen, ahol a házigazda fülét is kilyukasztják. Csisztu Zsuzsa pénteken a keleti ízekre és így az Ezeregyéjszaka meséire hangolja a társaságot. Az egykori műsorvezetőt indonéz szakács segíti, előkerülnek a mécsesek és a keleti sálak. Hastánc is színesíti a programot, de ez már tényleg csak Hal a tortán!



Forrás: hirextra.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO