2009. március 3., kedd

Gaál Noéminél mindenki időjós lett


Kedd este a TV2 időjósa, Gaál Noémi látta vendégül az indiai hangulatban összerázódott csapatot a Hal a tortán c. műsorban.
A sztárszakács nem esett kétségbe a főzéstől, jól bevált receptjei közül válogatott, amikor a menüt összeállította. A négy fogás után még egy kis bolondozásra is maradt idő, mindenki kipróbálhatta magát időjósként.

Gaál Noémi boltról boltra járt, hogy minden alapanyagot és apró kelléket beszerezzen a vacsorához. Az időjós korábban már sikert aratott ételeit készítette el a vendégseregnek, de egy két újdonság is becsúszott a menübe. "A csoki krém újdonság volt, igaz egy héttel a vendéglátás előtt már volt egy tesztelés, hogy hogyan is kell elkészíteni. Illetve karalábé krémlevest sem csináltam még, de nem esek kétségbe a konyhában." - mondta Gaál Noémi. - "Hétvégenként mindig főzök, de van, hogy hét közben is jut rá idő. Sütni is szeretek, úgyhogy nem ijedtem meg a feladattól. Igaz, nagyon fárasztó volt." - tette hozzá az időjós.

Gaál Noémi izgatottan várta a vendégsereget, de végül elmúlt a kezdeti feszültség és még egy kis szerepjátékra is vevő volt a társaság. "Partnerek voltak a többiek, aminek nagyon örültem. Az volt a feladat, hogy mindegyiküknek egy fél perces kis rögtönzött időjárás-jelentést kellett mondani." - mesélte Noémi. - "Mindenki belevitte az egyéniségét, próbálták humorral megoldani a dolgot, de szembesül a társaság azzal, hogy nem is olyan könnyű ez a feladat. Rengeteget nevettem közben, szinte megfájdult a hasam." - vallotta be a TV2 időjósa, aki Rékától ajándékba egy békát kapott. Az állat nem kis fejtörést okozott, amikor megszökött, de ez már tényleg csak Hal a tortán!


Forrás: pophalo.hu


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO