2009. március 27., péntek

Nádas Györgynek még a keze is remegett!


Pénteken Nádas György látta vendégül a csapatot. Ráadásul a humorista nem is egy egyszerű vacsorát készített Tornóczky Anitának, Kállai Ildikónak, Beleznay Endrének és Pintér Tibornak.

Nádas György egy kis időutazásra hívta a társaságot és ételei mellé a 60-as évek hangulatát teremtette meg. Tojásleves, pörkölt és lekváros piskóta került az asztalra, a színpadon pedig táncdalfesztiválos paródiák csendültek fel.


Nádas György már Karda Bea segédjeként feltűnt a Hal a tortánban, most azonban egyedül ugrott neki a három fogásos menünek.
- Nem az ételek vagy a társaság jelentett kihívást nekem, hanem az, hogy kamerák előtt kellett főznöm. Nekem ugyanis ez egy intim dolog, ráadásul az apróbb hibák, amiket elkövet az ember, nem maradnak titokban - vélekedett a humorista.
- Idegen volt a helyszín, így olykor bénáztam rendesen - tette hozzá Nádas György, aki tojáslevest, pörköltet és lekváros piskótát készített vendégeinek.

A humorista a hét záró estéjén a hatvanas évek hangulatát hozta el vendégeinek.
- Én vagyok a legidősebb a csapatban és én még egy kicsit belekóstoltam a hatvanas évekbe. Gondoltam, hogy vicces lenne felidézni ezt - mondta Nádas György.
- Igazi, kelet európai este volt. Kávéscsészébe raktam ki az erős paprikát - emlékezett vissza nevetve a humorista.
-Nagyon izgultam, remegett a kezem, ami a többieknek is feltűnt. Nem tudom, hogy mi történt. Színpadon soha nem voltam ennyire izgatott, mint most - tette hozzá Nádas György, akinek estéjén Bach Szilvia és Ajala szórakoztatta a társaságot a táncdalfesztiválok paródiájával.


Forrás: sztarbutik.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO