2009. március 19., csütörtök

Mészöly Kálmán világhírű harmonikást hívott vendégei tiszteletére


A hangulatot fokozta a részeges csirke!
Hal a tortán: Mészöly Kálmán világhírű harmonikást hívott!

Mészöly Kálmán a piacon kezdte csütörtöki napját, ahol barátjával vásárolt be az esti menühöz. Az orja levest, a részeges csirkét és a gyümölcsrizst az egykori szövetségi kapitány egy kis családi útmutatással készíti el.

A vacsora mellé pedig világhírű barátját, Tabány Mihály harmonika művészt hívta meg, ami csak fokozta az egyébként sem lapos hangulatot.

Mészöly Kálmán piaci alkudozás során szerezte be vacsorájának alapanyagait. A menüsort egy kis segítséggel, de gond nélkül készítette el vendégeinek.

- "Már gyerekkoromban is érdekelt a főzés. Mindig segítettem anyukámnak és ez nem sokat változott. Ha összejön a család, 20-24 főnek kell ételt készíteni, így mindig besegítek a feleségemnek, aki nagyon jól főz." - mesélte Mészöly Kálmán.

- "Nem vagyok díjnyertes szakács, de azért nem érzem elveszettnek magam a konyhában. Persze azért kellett a segítség egy kicsit." - tette hozzá a legendás focista.

A menüsor előtt ezúttal is pálinkázott a társaság. A hangulatról pedig egy világhírű zenész gondoskodott.

- "Egy nagyon jó barátomat hívtam el, Tabányi Mihály harmonika művészt, aki mostanában már nem nagyon mozdul ki otthonról. Szerencsére az én meghívásomnak örült és elkápráztatta a vendégeket." - mondta a csütörtöki házigazda.

- "Nagyon jó társaság jött össze, nagyon jókat mulattunk, olykor kissé pityókás hangulatban. Nagyon fárasztó volt a saját napom, de ennek ellenére ezt is nagyon élveztem." - vallotta be Mészöly Kálmán.




Forrrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO