2009. március 18., szerda

Kőbán Ritánál lóra pattantak a vendégek


Az olimpikon kajakozó még lóhátra is pattant!
Hal a tortán: Kőbán Rita húsmentes menüvel készült!

A Hal a tortán aktuális hetének harmadik estéjén Kőbán Rita látta vendégül a csapatot. Az olimpikon kajakozó vegetáriánusként húsmentes vacsorával készült.

Az egészséges fogások mindenkit lenyűgöztek, sőt még lóhátra is pattant a társaság, ami Intinek igen nagy kihívás volt. Kőbán Rita nem bajlódik bevásárlással, tanyájára nővére hozza a bio alapanyagokat.

- "Tizenkilenc éve lettem vegetáriánus különböző egészségügyi problémák miatt. Nekem nagyon bevált, egyáltalán nem hiányzik a hús." - mesélte a sportoló.

- "Rendszeresen főzök, de nem nagyon bonyolódom bele. Fél óránál több időt nem szoktam a szakácskodásnak szentelni." - tette hozzá Kőbán Rita, aki szerda este többek között gombás lasagne-val, répalevessel és gombapörkölttel készült.

A vendégeket Rita egy kis pónival együtt fogadja, aki hátán hozza a welcome drinket. Az este rögtön lovaglással kezdődik.

- "Gábor legendásan jó lovas, így ő most csak a földről irányította a többieket. Márti és Károly egész jól boldogult, Intinek volt igazán nagy kihívás ez, mert ő még sosem ült lóháton." - emlékezett vissza Kőbán Rita.

- "Inti nagyon félt, de végül sikerült elengednie magát. Szerintem nagyon jó társaság gyűlt össze, minden este fantasztikus hangulat volt." - tette hozzá a sportolónő.



Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO