2009. március 17., kedd

Brunner Márta borospincébe invitálta vendégeit


Természetesen előkerült jó pár üveg bor is!
Hal a tortán: Brunner Márta borospincébe hívta vendégeit!

Kedd este Brunner Márta ragadott fakanalat és főzött a sztárszakácsoknak. A színésznő igazán magyaros hangulatú estét teremtett Inti costa ricai vacsorájának másnapján.

Márta borospincébe hívta vendégeit, ahol hurka és kolbász került az asztalra. Természetesen előkerült jó pár üveg bor és pálinka is. Brunner Márta nem bízta a véletlenre estéjét.

A disznótorost édesapjával készítette, helyszínnek pedig egy etyeki borospincét választott.

- "Olyan helyszínt szerettem volna, ami illik hozzám és a társaságnak is tetszik. Így jutott eszembe a borospince. A magyaros menüt is inkább Koncz Gábor és Mészöly Kálmán miatt készítettem." - vallotta be Brunner Márta.

- "Ha van pár órám, akkor mindig főzök a férjem legnagyobb örömére. Igaz, hozzám inkább a zöldséges ételek állnak közel. Ritának az egyik kedvencemet, zöldséges fasírtot sütöttem." - tette hozzá a színésznő, aki édesapja segítségét kérte a disznótoros elkészítésében.

Borkóstolóval kezdődött az esti program, de később a pálinka is előkerült. Táncos lányok színesítették a programot. Koncz Gábor is kipróbálta, milyen lehet üveggel a fején ropni.

A színész azonban nem járt sikerrel, az üveget leejtve saját pulcsiján túl a falat is leöntötte, ám ez az apró incidens sem ölte meg a buli hangulatát.

- "Nagyon jó csapat jött össze. Az első nap puhatolózásai után nálam már igazán elengedte magát a társaság, nagyon jót buliztunk." - vallotta be Brunner Márta, aki azt is elárulta, hogy a csapat májusban visszatér az etyeki pincébe, hogy megismételjék a hangulatos estét.



Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO