2009. március 20., péntek

Koncz Gábor medencés bulit varázsolt a vacsorából


A Hal a tortán aktuális hetének záró napján Koncz Gábor látta vendégül a csapatot. A színész, ahogy azt korábban ígérte vendégeinek, vadhúst készített. Természetesen Kőbán Rita sem maradt éhen, neki külön menüvel kedveskedett a figyelmes házigazda, akinek sikerül medencés bulit varázsolni a vacsorából.


Koncz Gábor semmit nem bízott a véletlenre. Vendégeinek a maga által lőtt vadakat készítette el. A színész két lányát hívta segítségül, hogy mindennel elkészüljön.
- A társaság számított arra, hogy vadhús lesz. Sokkal tovább tart ezeket az ételeket elkészíteni, de a gyakorlat sokat segített - mesélte Koncz Gábor.
- Annak, aki rendszeresen készít vad ételeket, annak ez ugyanolyan rutinosan megy, mint másnak egy csirke elkészítése - tette hozzá a színész, akinek két lánya segített a konyhában.

Az este pálinkával indul, majd az étlap után Koncz Gábor egy verssel köszönti a társaságot.
- Egyedül Inti volt számomra ismeretlen a hét elején, de szép lassan ő is felszabadult és tökéletesen beleillett a társaságba - emlékezett vissza a színész.
- Elég fárasztó hét volt, leginkább a péntek terhelt meg. Kálmánnál elég sokáig ott maradtunk, így mindössze két órát aludtam mielőtt főzni kezdtem - tette hozzá Koncz Gábor, akinél még a medencében is megmártózott a társaság.


Forrás: sztarbutik.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO