2009. március 16., hétfő

Inti hawaii ingekkel fogadta a társaságot


A TNT egykori tagja az esélytelenek nyugalmával fogott neki három fogásos vacsorájának. Inti nem gyakorlott szakács, éppen ezért barátjával, Aczél Gergővel főzőcskézett kisebb-nagyobb sikerrel.

A nem épp tökéletes ételekről egy kis zene vonta el a társaság figyelmét, majd közösen táncolt Brunner Márta, Kőbán Rita, Mészöly Kálmán és Koncz Gábor. Inti már a piacra is erősítéssel érkezett.

A zenész barátját, az egykori megasztáros Aczél Gergőt hívta segítségül.

- "A legnehezebb a fekete bab krém elkészítése volt. Először főzni kellett, aztán pirítani, turmixolni és újra pirítani. Ha jól emlékszem, háromszor is oda égettem." - mondta Inti.

- "Nem nagyon tudok főzni, inkább enni szeretek. Én hús párti vagyok, igazi ragadozó." - tette hozzá a zenész.

Inti hawaii ingekkel fogadta a társaságot, hogy igazi tengerparti hangulatot varázsoljon a vacsoraasztalhoz costa ricát idézve.

- "Jól fogadta a társaság a dolgot. Mészöly Kálmánra kicsit kicsi lett az ing, így elég viccesen nézett ki." - mesélte Inti.

- "Csak pozitív emlékeim vannak az estéről és a társaságról is csak jókat tudok mondani. Az első estét a visszafogott duhajság jellemezte, de aztán bepótoltuk. A hét végén telefonszámot is cseréltünk, nagyon jól mulattunk és biztosan lesz még folytatás." - áradozott a zenész, aki zenekarával latinos hangulatot teremtett.



Forrás: bulvar.ma.hu


Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO