2009. április 1., szerda

Vámpír bál a Hal a tortánban - Kentaur misztikus estéje


Kentaur véres estéje

Szerda este a Hal a tortán sztárszakácsai egy igazi vámpír bálba csöppentek.

Igaz, vért nem kellett szívni Csisztu Zsuzsáéknak, ezen kívül minden adott volt Kentaurnál a misztikus estéhez. Az élethű jelmezek mellett gyönyörű tálalás, ötletes menü kártya és frissen sült ételek várták a vendégeket.

A Hal a tortán filmes hetének szerdai estéjén Kentaur a Vámpírok bálját varázsolta a vacsoraasztal mellé. A díszlettervezőről kiderült, nem csak a jelmezek, az ízletes ételek készítésében is otthon van. „Nem mondom, hogy minden nap szoktam főzni, de gyakran szakácskodom. Leginkább nyáron, baráti összejövetelek alkalmával veszem birtokba a konyhát.” – vallotta be Kentaur. – „Hétköznaponként nem nagyon van időm erre, ráadásul mostanában a feleségem is különösen nagy kedvvel főz, ráadásul nagyon jól! Így azt hiszem, az én tudományomra e téren nincs szükség.” – tette hozzá az elismert díszlettervező.

Csisztu Zsuzsa és Pártos Csilla parókát és abroncsos ruhát vett magára, hogy ideális áldozatai legyenek a két vámpírnak, Kaszás Gézának és Janicsák Istvánnak. „Szinte egyértelmű volt, hogy a filmes héten vámpíros estét rendezek, hiszen most a Vámpírok Bálja tölti ki az életemet, ebben dolgozom.” – mesélte Kentaur. – „Ráadásul jó poénnak tűnt, hogy beöltözve megyünk a zöldségeshez. Működött is a dolog, mindenki meghökkent.” – emlékezett vissza a házigazda. – „Az, hogy a jelmezek és a menükártya jól nézzen ki, részemről szinte kötelező volt. E mellett az ételekre is nagy hangsúlyt fektettem, mindent frissen akartam megsütni, ami nagy figyelmet igényelt, hiszen házigazdaként nehéz egyszerre a készülő vacsorára és a vendégekre egyszerre koncentrálni.” – vélekedett Kentaur.


Forrás: pophalo.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO