2009. április 14., kedd

Gyetván Csaba idegenvezetéssel szerzett pénzt a vacsorához valókra


Gyetván Csaba olasz segítségre támaszkodott

Csaba hétfőn idegenvezetőnek állt, majd olasz barátjával Fabioval készítette el a vacsorát Ágicának, Dér Heninek, Leónak és Sebeők Jánosnak.

Gyetván Csaba nem ijedt meg a feladattól, egyértelmű volt, mivel keresi meg vacsorája árát. „Három nyelven is beszélek, van helyismeretem, így egyértelmű volt, hogy idegenvezetéssel szerzek pénzt. Ráadásul a külföldiek könnyebben áldoznak egy kisebb összeget ilyesmire.” – mesélte a híresség, akinek a főzésben elkelt a segítség. – „Ha két személyre, határidő nélkül kell vacsorát készíteni, akkor semmi gond nincs, most azonban többről volt szó. Nagyon izgultam, ráadásul sietni is kellett, így nagyon jól jött Fabio segítsége. A főételnél a tésztafőzésben pedig Heni segített, nélküle nem is tudom, mit csináltam volna.” – vallotta be Csaba.

A társaság hétfő este még csak ismerkedett egymással, bár a vendégsereg külön feladatot kapott Csabától, ami kicsit összehozta a társaságot. „A ricottás doboz ott maradt Fabionál, egyszerűen elfelejtettük elrakni. Éppen ezért az tűnt a legegyszerűbbnek, hogy a vendégsereg megy el érte, ami persze nem tetszett nekik.” – emlékezett vissza a feledékeny házigazda. – „Ez azonban nagy gondot nem okozott, mindenki laza és nyitott volt, gyorsan összebarátkoztunk. Nem érződött a vacsora alatt, hogy ez az első este, jó hangulat volt.” – tette hozzá Gyetván Csaba.


Forrás: tv2.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO