2009. április 28., kedd

Kelemen Anna csigával csigázta a sztárpasikat


A Hal a tortán rövid hetének második estéjén Kelemen Anna látta vendégül a csapatot.

A szőke híresség a sminkelés közben megálmodott francia menüjét egy Madamme Pompadour jelmezzel tette még hangsúlyosabbá. A konyhai munka nem épp a modellnek való, ez hamar kiderült, a vendégek mégsem maradtak éhen.

A Hal a tortán e heti csapatának egyetlen hölgy tagjáról hamar kiderült, hogy nem egy konyhatündér, Anna mégsem a legegyszerűbb menüsort választotta. Az egykori playmate úgy döntött, franciásra veszi a figurát és igazi vágyfokozó ételekkel kápráztatja el vendégeit. Anna eleinte csigával szerette volna meglepni Damu Rolandot, Varga Győzőt és Szentgyörgyi Rómeót, de végül a kagylónál maradt. A sztárszakács gyakorlatlanságát Gábor, a séf ismerős ellensúlyozta nagy sikerrel. Anna ugyanis hamar megunta a tojás verést és a csoki olvasztást.

A házigazda teljes pompában, beöltözve várta vendégeit. A fiúk nem lepődtek meg Anna ruháján és vágyfokozó ételein. A híresség viszont rögtön leteremtette Rómeót, amiért sportos öltözetben érkezett hozzá. Kiborul egy üveg bor és hajszál is kerül a levesbe, amiről Anna váltig állítja, hogy az az édeskömény szála. A házigazda azt sem vallotta be a társaságnak, hogy nem ő készítette a vacsora döntő hányadát, de ez már csak Hal a tortán!



Forrás: pophalo.com

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO