2009. április 24., péntek

Tóth Szabi mindent beleadott, úgy készült az estjére


Tóth Szabi nagyon készült, de balhé lett belőle!
Most már nagy késsel fognak egymásnak esni a Hal a tortán sztárjai?

Tóth Szabinak nem volt könnyű dolga a botrányos hét záró-estéjére készülni. A Sugarloaf gitárosa azonban úgy döntött, nem foglalkozik az elmúlt napok eseményeivel és mindent belead.


Baráti segítséggel készült el a menü, majd egy egyedi Eros Ramazotti feldolgozás tette emlékezetessé a pénteket. Szabi minden ellenérzését félre téve indult vásárolni, eltemetve az elmúlt napok vitáit.

- "Eddig mindig körültekintően, mindent megfontolva vásároltam, de erre most nem volt lehetőség, úgyhogy szabályosan összedobáltam a hozzávalókat" - árulta el a zenész.

- "Fogalmam sem volt arról, hogy hogyan kell elkészíteni a Jókai bablevest, de a barátaimmal végül megküzdöttünk a vacsorakészítés kihívásaival" - tette hozzá Szabi, aki annyira elcsúszott teendőivel, hogy a vendégek megérkezése után terítette meg az asztalt.

A balhés csapat!

A vacsora alatt elmaradtak a nagy veszekedések, de jókedv a záró napon sem volt.

- "Tapintható volt a feszültség, de szerintem mindenkiben az volt, hogy ez az utolsó este, amit együtt kell töltenünk, így kibírta mindenki nagy balhék nélkül. Én direkt lelkiismeretesen, mindenre odafigyelve készültem. Polgár Peti barátommal még egy átírt Eros Ramazotti dalt is előadtunk" - emlékezett vissza Tóth Szabi.

- "A szöveg a vendégekre lett kitalálva, majd Komár Laci is csatlakozott hozzánk egy dal erejéig. Erről azonban a többiek tudomást sem vettek, végig beszélgették a produkciót. Ez egy zenész számára szörnyű, nagyon sértő volt" - árulta el a zenész.


Forrás: bulvar.ma.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO