2009. április 16., csütörtök

Sebeők János több produkcióval is készül a mai vacsorához a Hal a tortánban


A Hal a tortán sztárja bevallotta: szereti, ha kényeztetik!

Csütörtök este Sebeők János látta vendégül a Hal a tortán csapatát. A filozófus saját bevallása szerint semmit nem ért a konyhaművészethez, éppen ezért segítséget kért a főzéshez. A vacsora készítés fáradalmai után János produkciókkal színesítette az esti programot.

Sebeők János saját bevallása szerint az esélytelenek nyugalmával állt neki a menü elkészítésének.
- Gyakorlatlan vagyok. Mondhatnám, hogy egy szakács veszett el bennem, véglegesen. Konzervatív nézeteket vallok. Bár nem látszik rajtam, de szeretem, ha kényeztetnek és főznek rám - mesélte Sebeők János.
- Nagyon jó barátomat, Tera Bondot kértem meg, hogy legyen a segítségemre. Nagyon érdekes kihívás volt a főzés, mindenben részt vettem, de nem kaptam kedvet a konyhaművészethez - tette hozzá a filozófus, akinek pornószínész segítsége egy kis féltékenységi jelenetet okozott az este folyamán.

A házigazda vendégeit már megérkezésükkor egy dallal szórakoztatta.
- Több produkcióval készültem. Saját dalaim csendültek fel, illetve kedves barátaimat is elhívtam, hogy a társaság jól érezze magát. Itt volt Ricsi bohóc, Branyó barátom, aki gitározott és a Berki fivérekkel is előadtam egy a Dinoszaurusz dalomat - emlékezett vissza Sebeők János.
- Fárasztó hét volt, de nagyon jól éreztem magam. Legutóbb a Big Brother házban szórakoztam ennyire jól - tette hozzá a filozófus.


Forrás: sztarbutik.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO