2009. április 3., péntek

Csisztu Zsuzsa Délkelet-Ázsia világát csempészte be a Hal a tortánba


Merész és bevállalós! Betegen is hastáncolt a Hal a tortánban a TV2 egykori sztárja!

Csisztu Zsuzsa a hét zárásaként péntek este indonéz ízeket varázsolt Pártos Csilla, Janicsák István, Kaszás Géza és Kentaur elé. A különleges ételek mellett autentikus indonéz tányértáncos bemutatóval és hastáncos lányok produkcióival lepte meg a vacsoravendégeit. Míg Csilla és Zsuzsa beállt a profik mellé, addig a fiúk a régi idők tornakunsztjaival kedveskedtek a házigazdának.


Csisztu Zsuzsa gondolt egy merészet és ellentétben a legutóbbi győztes receptjével - amikor a magyar konyha egy-egy remekével, a tornászmódra készített spárgakrém levessel, különleges kacsamell steakjével és házi rétesével lepte meg vendégeit -, ezúttal a délkelet-ázsiai egzotikus íz világot varázsolta a vacsoraasztalra.
- Imádom az indonéz konyhát és az ország hangulatát. Magam is jártam már Balin és az a vendégszeretet, törődés, gondoskodás, amit ott tapasztaltam, páratlan - mesélte Csisztu Zsuzsa, aki az estére az indonéz nagykövetasszonytól kapott ruhákat, magának és a vendégeinek.
- Sokszor készítek ilyen jellegű ételeket, a férjemtől még egy speciális wokot is kaptam, amit tudok használni a kerámia lapos tűzhelyemen. Az egész család szereti a keleti konyhára jellemző páratlan ízkombinációkat. Ráadásul ahogy nekünk magyaroknak, nekik is rengeteg ízletes és tartalmas levesük van - tette hozzá az egykori műsorvezető.

Az asztalra kerülő fogások mellett a ruhák, a terítés és a program is Indonéziát idézte.
- Ahogy egész héten, most is közösen táncoltunk egy kicsit Csillával. Úgy érzem, nagyon jó kis párost alkottunk. A hagyományos indonéz tüzes tányértáncnál még csak a szánkat tátottuk, de amikor az est hangulatába becsempészett perzsa mesevilág is megjelent, a hastáncosok minket sem hagytak ülni tovább a székeken és egy-két alap mozdulatot ellesve közösen táncoltunk tovább - emlékezett vissza Csisztu Zsuzsa.
- Az egész hét rendkívül mozgalmas volt, okos, tehetséges és szórakoztató vacsoravendégekkel, akiknek a személye jelentette a legfőbb motivációt, hogy újra részt vegyek a főzésben, s annyira egymásra talált a társaság, hogy megbeszéltük: civilben is folytatjuk majd a közös estéket. Nagyon fárasztó volt kissé betegen az utolsó napon helytállni, de szerencsére zökkenőmentesen ment minden és csodálatosan éreztük magunkat - mondta a házigazda, akinek a fiúk különleges, a régi időket idéző tornaprodukcióval készültek, de ez már tényleg csak Hal a tortán.


Forrás: sztarbutik.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO