2009. április 30., csütörtök

Damu Roland kiborult


Hal a tortán e heti záró estéjén Damu Roland látta vendégül a sztárcsapatot. Pontosabban látta volna, hiszen Kelemen Anna eltűnt.

A szőke híresség helyett a színész menyasszonya és Varga Győző felesége ült a vacsora asztal mellé. Damu Rolandnál az este végére elszakadt a cérna, hiszen úgy nézett ki, nem pontozzák le vacsoráját.

Damu Roland nem csak a szinkronstúdiókban és a kamera előtt mozog rutinosan, hanem a konyhában is. „Nagyon szeretek főzni és szoktam is. Nem mondom, hogy minden nap fakanalat ragadok, de ha kedveskedni akarok a menyasszonyomnak, Timinek vagy a barátaimnak, akkor készítek valami finomat.” – mesélte Damu Roland, aki egy igazi kerti party-t rendezett vendégeinek.

A Jóban Rosszban színésze kora reggeltől azon dolgozott, hogy Kelemen Anna, Varga Győző és Szentgyörgyi Rómeó jól érezze magát és finom ételeket egyen. „Anna egyszerűen eltűnt, senki nem tudta, hogy hol van. Ez azért bántott, mert rengeteg energiát fektettem ebbe a napba, a szomszédokkal külön megbeszéltem, hogy nem hangoskodunk sokáig a kertben, de Anna miatt csúszott a program, hátha előkerül.” – emlékezett vissza Roland. – „Végül a menyasszonyom és Győző felesége vacsorázott velünk, hogy ne csak hárman legyünk. Nagyon feszült voltam és ideges, ráadásul kiderült, nem lehet lepontozni a vacsorát. Kiborultam, mert én tényleg mindent megtettem, hogy ez egy jó este legyen.” – tette hozzá a színész, aki már másodjára szerepelt a Hal a tortánban.


Forrás: pophalo.hu

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Hal a tortán - Sztárok a szakácsok ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO